Η EGGER υποδέχεται τον Τύπο με αφορμή την Bau

Το ΕΠΙΠΛΕΟΝ καλεσμένο για ακόμα μια φορά, παρευρέθηκε στην εκδήλωση Τύπου που πραγματοποίησε ο όμιλος EGGER στο St. Johahn της Αυστρίας με αφορμή τη συμμετοχή του στη διεθνή διετή έκθεση Bau στο Μόναχο.

 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, τα κλαδικά μέσα από διάφορες χώρες, ενημερώθηκαν για την πορεία του ομίλου, τις καινοτομίες που λανσάρει στην αγορά και τη νέα σειρά πατωμάτων.

Η νέα σειρά πατωμάτων της EGGER παρουσιάστηκε με κάθε επισημότητα στην επιτυχημένη έκθεση BAU που έλαβε χώρα στο Μόναχο. Περισσότερες από 70 τεχνοτροπίες, οχτώ διαφορετικές επιφάνειες και πέντε διαφορετικά φορμά, παρουσίασε η μεγάλη αυστριακή εταιρεία στους 251.000 επισκέπτες που επισκέφθηκαν την έκθεση.

Η ποικιλία είναι μεγάλη, όπου συνολικά υπάρχουν περισσότερα από 300 είδη διαθέσιμα προς το αγοραστικό κοινό της EGGER, προσφέροντας έτσι την πλέον ποικιλόμορφη συλλογή laminate πατωμάτων.

Πέρα όμως από την επίδειξη της νέας συλλογής οι επισκέπτες είχαν την δυνατότητα να διαπιστώσουν και την ανθεκτικότητα αυτών των πατωμάτων στην υγρασία, ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, που τους δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιηθούν σε μπάνια ή κουζίνες, ενώ αποδεικνύονται ιδανικά και για πατώματα σε χώρους εργασίας.

Επιπλέον τα νέα αυτά πατώματα ενσωματώνουν την τεχνολογία UNIfit, η οποία επιτρέπει στους εγκαταστάστες να τοποθετούν τα νέα πατώματα της EGGER, 40% πιο γρήγορα με τα αντίστοιχα του ανταγωνισμού.

Πέρα όλων των παραπάνω οι επισκέπτες ενημερώθηκαν για τις δυνατότητες των νέων υλικών ξυλείας που λανσάρει η EGGER, με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Απλά θαυμάζοντάς τα ως δομικά υλικά του περιπτέρου της EGGER στη BAU.