Aέρας ανανέωσης από την Kaindl

 

H Kaindl συνεχίζοντας την παράδοση των τελευταίων χρόνων κάλεσε τους πελάτες και τους συνεργάτες του στο Salzburg και στο Open Floor House στις αρχές του 2012. Την εσωτερική έκθεση στις εγκαταστάσεις του Salzburg , επι- σκέφτηκαν περισσότεροι από 400 επισκέπτες από όλο τoν κόσμο σε μια έκθεση που έχει γίνει θεσμός πλέον για τον κλάδο των αρχιτεκτόνων, διακοσμητών και εμπόρων.

Οι διεθνείς εξειδικευμένοι επισκέπτες έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη νέα σειρά με ξύλινα δάπεδα Wood FLOORING Premium: δρυς και ash, στη συλλογή Kaindl δάπεδα φελλού αλλά και στις γενικότερες τάσεις και καινοτομίες διακόσμησης που προσφέρει η εταιρεία.

Η κυρία Doris Buchmesser CEO της Kaindl ανέφερε σχετικά: «Η εβδομάδα από τις 13 έως τις 20 Ιανουαρίου είναι μια μεγάλη εβδομάδα για όλους τους διεθνείς ειδικούς φίλους αλλά κυρίως η ώρα της συνολικής έμπνευσης».

Στη συνέχεια παρουσίασε αναλυτικά τη νέα σειρά ξεκινώντας με την αποκλειστική νέα Wood FLOORING Premium, τη νέα συλλογή Kaindl φελλού δάπεδα, τα νέα διακοσμητικά δάπεδα laminate, καθώς επίσης και όλα τα εντυπωσιακά νέα σχέδια και τις τάσεις στις επιφάνειες πάγκων και διακοσμητικά πάνελ / μελαμίνες.

Πρεμιέρα για το Premium

Οι επισκέπτες σε αυτές τις «ημέρες έμπνευσης» παρακολούθησαν επίσης την πρεμιέρα του νέου «Premium» high-class κατηγορίας. Το εν λόγω ξύλινο δάπεδο είναι ένα νέο σημείο αναφοράς για την εσωτερική διακόσμηση με υψηλή ποιότητα και αισθητική. Η συλλογή περιλαμβάνει συνολικά επτά δά- πεδα το καθένα με διαφορετικές δομές στην επιφάνεια. Αυτές κυμαίνονται από «Rough Brushed», στο οποίο η δομή του ξύλου τονίζεται από μια πρωτοποριακή τεχνική βουρτσίσματος και στο «Rough Cut», που δημιουργεί μία ελκυστική, ακαταμάχητα τραχιά, επιφάνεια στις σανίδες.

Εμπνευσμένο από τη φύση

Η Kaindl τοποθετηθεί μια παγκόσμια καινοτομία κυριολεκτικά στα πόδια του επισκέπτη της εσωτερικής έκθεσης. Και δεν αποτελεί έκπληξη ότι η εταιρεία είναι πολύ περήφανη για τη νέα συλλογή Kaindl Cork FLOORING. Η Cork ήταν στο παρελθόν διαθέσιμη μόνο σε μεγάλα πάνελ ή ως πλακίδια, αλλά πλέον ο κορυφαίος καινοτόμος από το Salzburg για μια ακόμη φορά κινήθηκε θριαμβευτικά σε νέα εδάφη με την προσφορά ψηφιακών χρωματιστών cork σε μορφή δαπέδων.

Η συλλογή αποτελείται αρχικά από επτά διακοσμητικές εκδόσεις σε στενές σανίδες και επτά σε maxi-formats που είναι εξαιρετικά εύκολο να τοποθετηθόυν. Τα πλεονεκτήματα από ένα δάπεδο cork – είναι εδώ και καιρό γνωστά σε όλους – προσφέρουν μόνωση στο θόρυβο και τη θερμότητα, είναι 100% φυσικό, ζεστό για τα πόδια, με λίγη συντήρηση και πολλά άλλα.

Τώρα οι σανίδες cork είναι διαθέσιμες για πρώτη φορά, σε μία νέα μορφή και μπορούν να χρωματιστούν σε οποιοδήποτε χρώμα στο Kaindl Floor Factory: από πέτρα σε ξύλο και στα πιο ευφάνταστα αποτελέσματα ενός δημιουργικού σχεδιασμού που μπορεί να επινοήσει όταν δεν υπάρχουν όρια σε αυτό. Καινοτομίες στην Domotex

Η Kaindl, παραδοσιακή εταιρεία από το Salzburg, ήταν επίσης παρούσα στη Domotex, όπου ο παγκόσμιος παίκτης για το δάπεδο και την εσωτερική διακόσμηση καταφέρνει πάντα να κάνει μεγάλη εντύπωση. Οι επισκέπτες σε αυτή τη διεθνή εξειδικευμένη έκθεση είχαν την ευκαιρία να επιθεωρήσουν τα πλεονεκτήματα της Kaindl Wood FLOORING, καθώς και τα νέα δάπεδα φελλού Kaindl.