Στασινόπουλος Wood Experts – Tilo: Μια νέα αποκλειστική συνεργασία στον χώρο του ξύλινου δαπέδου Parquet

Η Μ.Σ. ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. (Στασινόπουλος Wood Experts) αναζητώντας διαρκώς τις βέλτιστες λύσεις που καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες των πελατών της, σηματοδοτεί μια σημαντική προσθήκη στο χαρτοφυλάκιό της και είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει οτι διαθέτει πλέον σε αποκλειστικότητα τα προϊόντα Tilo.

Η αυστριακή εταιρεία Tilo, με τη σημαντική ιστορία και την υψηλή ποιότητα που χαρακτηρίζει τα προϊόντα της, δικαίως κατατάσσεται στις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου διεθνώς. Με έτος ίδρυσης το 1950 η Tilo αναγνωρίζει την ιδιαίτερη αξία του ξύλου ως υλικό και δίνει μεγάλη προσοχή στην αειφόρο ανάπτυξη των δασών από τα οποία προέρχονται οι πρώτες ύλες των προϊόντων της. Επί σειρά δεκαετιών, η Tilo μετατρέπει με υπευθυνότητα τις πρώτες ύλες σε υψηλής ποιότητας, πιστοποιημένα προϊόντα. Η έμφαση στην ασφάλεια και την υγιεινή του περιβάλλοντος στο οποίο κατοικούμε, είναι θέματα στα οποία η αυστριακή εταιρεία επενδύει στρατηγικά, έτσι ώστε οι λύσεις της να αποτελούν μέρος μιας ισορροπίας με τη φύση.

Η πλούσια γκάμα των προγυαλισμένων δαπέδων Parquet της Tilo η οποία διατίθεται αποκλειστικά από την Stassinopoulos Wood Experts περιλαμβάνει ξεχωριστές συλλογές ξύλινων δαπέδων. Για την Tilo, ένα parquet δάπεδο δεν είναι απλά ένα δάπεδο, αλλά μια ευρύτερη έννοια, ικανή να προάγει καθημερινές αξίες στον χώρο που τοποθετείται, όπως η άνεση, η δημιουργικότητα, η ευζωία γενικότερα. Η ζεστασιά, η αυθεντικότητα, η μοναδικότητα και η αρμονία που χαρακτηρίζουν τα δάπεδα parquet της Tilo μας επιτρέπουν να τα ορίσουμε ως «ζωντανά» και να τονίσουμε την πολύπλευρη μορφή τους, που είναι ικανή να χαρίσει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα σε κάθε εφαρμογή.

Τα προγυαλισμένα δάπεδα Tilo χαρίζουν υψηλό επίπεδο θερμομόνωσης, ενώ η επεξεργασία που έχουν υποστεί αλλά και οι βαφές τους, τα προστατεύουν από τη φυσική φθορά του χρόνου. Ταυτόχρονα, διαθέτουν το πλεονέκτημα της εύκολης και γρήγορης τοποθέτησης. Επιπλέον, το μειωμένο τους πάχος απαιτεί λιγότερη κατανάλωση ξυλείας έως και 40%, καθιστώντας το ως ένα φιλικό προς το περιβάλλον υλικό. Κάθε τύπος ξυλείας που χρησιμοποιείται για το parquet δάπεδο της Tilo, επιλέγεται με προσοχή και επεξεργάζεται με τέτοιο τρόπο ώστε να αποδίδει το βέλτιστο αποτέλεσμα σε υφή και εμφάνιση, καλύπτοντας απόλυτα τις εξατομικευμένες ανάγκες των χρηστών κάθε εφαρμογής.

Συλλογές Calm, Vibrant, Rustic, Quiet to Rustic
Η εταιρεία επιλέγει τις περισσότερο ενδιαφέρουσες υφές και χρώματα και συνθέτει μια μοναδική συλλογή προτάσεων, που πληρούν αυστηρά ποιοτικά κριτήρια και διατίθενται σε μια εξαίρετη ποικιλία διαστάσεων, υφών και αποχρώσεων. Στην οικογένεια Calm βρίσκει κανείς τις συλλογές Puristico και Puristico Trend με διαστάσεις 2205X176X13mm. Οι 3 ελκυστικές συλλογές της οικογένειας Vibrant, Marcanto (2205×176 & 2415×182), Marcanto Trend (2205×176) και Marcanto Vario (2205×176 & 2205×206 & 2425×250) διαθέτουν 3 στρώσεις υλικών (επίστρωση 3,2mm), συνθέτοντας ένα συνολικό πάχος του προϊόντος στα 13mm. Αντίστοιχα χαρακτηριστικά και συνολικό πάχος 13mm, εντοπίζουμε στην οικογένεια Rustic τις συλλογές Rustico (διατίθεται σε πλούσιο διαστασιολόγιο, 1900×182, 2205×168, 2205×176 και 2415×182), Rustico Trend (2205×176), Rustico Vario (2205×176). Η συλλογή Oceano (οικογένεια Quiet to Rustic) αποτελεί την πρόταση της Tilo για λαμέλο πάχους 3,4mm σε διαστάσεις 2205×206 και σχεδιασμό τριπλής σανίδας. Τα parquet των παραπάνω συλλογών διατίθενται με εγγύηση κατασκευαστή 30 ετών.

Σειρά Marcanto 170
Στην προσπάθειά της να καλύψει και τις ανάγκες διαστάσεων σε μικρότερα μήκη, η Tilo λανσάρει τη σειρά Marcanto 170, που περιλαμβάνει τις ιδιαίτερα επιτυχημένες επιλογές υφών και σχεδίων Marcanto. Με διαστάσεις 1705x176x13mm οι 12 ξεχωριστοί κωδικοί parquet διατίθενται σε σχέδια μονής σανίδας με αρμό στις δύο πλευρές. Η διαχρονική αξία της σειράς Marcanto 170 εξασφαλίζεται και με τα πιστοποιημένα βερνίκια λαδιού Innovo Natur Oil και Twist Plus Matt Varnish, τα οποία χαρίζουν μια μοναδική αίσθηση φυσικής ομορφιάς του ξύλου αντέχουν στον χρόνο και τη φυσική φθορά που προκύπτει από την καθημερινή χρήση.

Σειρά Puristico 170
Η κομψότητα των πρώτων υλών σε συνδυασμό με τη χειροποίητη προ-επεξεργασία των υλικών, συγκεντρώνονται στη συλλογή Puristico 170 που ενσωματώνει τα διακριτικά και εκλεπτυσμένα σχέδια και υφές της Puristico, σε μικρότερη διάσταση 1705x176x13mm. Οι 8 κωδικοί parquet Puristico 170 διατίθενται σε σχέδια μονής σανίδας με αρμό στις δύο πλευρές. Με συνολικό πάχος σανίδας στα 13mm, το parquet Puristico 170 διαθέτει τρεις στρώσεις υλικών (επίστρωση μασίφ ξύλου 3,2mm).

Προσιτή πολυτέλεια με τη νέα συλλογή Easy by Tilo
Η νέα συλλογή Easy by Tilo, αποτελεί μια γκάμα επιλογών που προσθέτει η αυστριακή εταιρεία στο χαρτοφυλάκιό της, απευθυνόμενη σε όσους αναζητούν μια περισσότερο προσιτή λύση με εξίσου άρτιο και υψηλής ποιότητας αποτέλεσμα. Οι σειρές Life Flair και Life Impuls της συλλογής Easy by Tilo, διατίθενται στην αγορά με 20 έτη εγγύηση κατασκευαστή, με πάχος επίστρωσης (λαμέλο) 2.5 σε σχέδια μονής σανίδας σε διαστάσεις 2205x176x12mm, ενώ είναι συμβατά και με ενδοδαπέδια θέρμανση.