Τέταρτη έκθεση Sicam Ιταλία Οκτώβριος 2012

 

Τέταρτο κατά σειρά ραντεβού δίνει και φέτος στο Pordenone της Ιταλίας η διεθνής έκθεση SICAM για τη βιομηχανία του επίπλου, τα υλικά επιπλοποιίας, τα ημι-έτοιμα προϊόντα και εξαρτήματα και φυσικά το περιοδικό ΕΠΙΠΛΕΟΝ θα δώσει για ακόμα μια φορά το δυναμικό παρόν.

Από την Τετάρτη 17 Οκτώβρη έως και το Σάββατο 20 Οκτώβρη, μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κόσμου αναμένεται να δώσουν το παρόν. Ενδεικτικά άλλωστε της επιτυχημένης έκθεσης είναι τα στοιχεία της προηγούμενης χρονιάς: Περισσότεροι από 17.500 επαγγελματίες από 89 διαφορετικές χώρες και πέντε ηπείρους έδωσαν το παρόν. Παρ’ όλη την παγκόσμια οικονομική κρίση, οι διοργανωτές κάνουν λόγο για ανάλογη συμμετοχή και φέτος με το κατάλογο μάλιστα των συμμετοχών να αυξάνεται συνεχώς καθώς προστίθενται και νέα σημαντικά ονόματα.

 

Ο συντονιστής της SICAM, Carlo Giobbi δήλωσε μεταξύ άλλων: «Είναι πολύ σημαντικό για εμάς και φέτος το επίπεδο της διοργάνωσης να είναι πολύ υψηλό. Η οικονομική κρίση πλήττει τη βιομηχανία του επίπλου, αλλάζοντας τις ισορροπίες της αγοράς δημιουργώντας πρόβλημα ακόμα και σε μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου. Ομως η SICAM κρατώντας τα σκήπτρα μεταξύ των διεθνών εμπορικών εκθέσεων, δίνει αποτέλεσμα στις επιχειρήσεις φέρνοντας νέες τάσεις και ιδέες που αποσκοπούν στην τόνωση της αγοράς. Πρόκειται για μια εκδήλωση όπου στρατηγικές μάρκετινγκ και άμεση δράση συναλλαγών πηγαίνουν μαζί. Αυτό είναι κάτι που έχουμε καταφέρει και το οποίο δεν μπορεί να αναπαραχθεί αλλού. Αυτή τελικά είναι η πραγματική προστιθέμενη αξία όχι μόνο για εμάς αλλά και για όλους τους συμμετέχοντες, είτε αυτοί λέγονται εκθέτες είτε επισκέπτες».

Η SICAM θα ανοίξει τις πύλες της στις 17 Οκτωβρίου, από τις 9:30 π.μ. έως τις 18:30. Την τελευταία ημέρα, το Σάββατο 20 Οκτω- βρίου, τα περίπτερα θα κλείσουν στις 17:00.

Πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση και τους εκθέτες που συμμετέχουν (τα στοιχεία ενημερώνονται συνεχώς) μπορείτε να βρείτε στο www.exposicam.it.