Μεγάλη συνεργασία Στασινόπουλος Wood Experts & Coswick

Η ποιότητα και η αισθητική στο ξύλινο δάπεδο, από την Coswick και τη Στασινόπουλος Wood Experts.

Τα ξύλινα δάπεδα Coswick, γνωστά για την απαράμιλλη ποιότητα και αισθητική τους διατίθενται πλέον αποκλειστικά από την Στασινόπουλος Wood Experts και προσφέρουν μια ιδιαίτερα πλούσια ποικιλία διαφορετικών σχεδίων, χρωμάτων και ξύλων που καλύπτουν ακόμα και τις πιο ιδιαίτερες και υψηλές απαιτήσεις.

Η καναδική εταιρεία που είναι εγκατεστημένη στη Λευκορωσία, δραστηριοποιείται από το 1995 και είναι συνυφασμένη με την κορυφαία ποιότητα και υπεροχή των δαπέδων. Ξεκινώντας από την επεξεργασία ακατέργαστης ξυλείας και καταλήγοντας στην παράδοση τελικών προϊόντων, εργοστασιακά έτοιμων προς εγκατάσταση, η υπερσύγχρονη διαδικασία παραγωγής της Coswick διατηρεί υψηλά επίπεδα ποιότητας και τεχνολογικής υπεροχής και εξασφαλίζει συνολικά την απόλυτη ποιότητα στα τελικά της προϊόντα.

Προγυαλισμένα ημιμασίφ, μωσαϊκά, δάπεδα αθλητικών χώρων και επενδύσεις τοίχων, παρέχουν μια ολοκληρωμένη συλλογή δαπέδων και επενδύσεων. Η πλούσια ποικιλία σχημάτων, χρωμάτων και διαστάσεων εκτείνεται σε 4 διαφορετικούς τύπους ξύλινων δαπέδων και επενδύσεων που παρέχουν τη δυνατότητα για αμέτρητους συνδυασμούς και μοναδικά αποτελέσματα. Τα δάπεδα Coswick παρέχουν νέες ευκαιρίες για δημιουργικότητα και υψηλής αισθητικής αποτελέσματα που απογειώνουν την αισθητική ενός εσωτερικού χώρου, ακολουθώντας τις υψηλότερες απαιτήσεις του σύγχρονου design σε τεχνικό και αισθητικό επίπεδο.

Προγυαλισμένα ημιμασίφ
Τα προγυαλισμένα ημιμασίφ δάπεδα Coswick συνδυάζουν τις αληθινές αξίες και τη φυσικότητα των καλύτερων ειδών ξυλείας και αποτελούν μια εξαιρετική επιλογή για τους χώρους που επιδιώκουν άρτιο αισθητικό αποτέλεσμα και μακροζωία, σε ένα απαράμιλλα ποιοτικό αποτέλεσμα. Κάθε σειρά προγυαλισμένου ημιμασίφ δαπέδου της Coswick διατίθεται σε μια μεγάλη ποικιλία UV χρωμάτων και σε 3 διαφορετικά είδη ξυλείας (Δρυ, δεσποτάκι και αμερικανική καρυδιά), ενώ είναι διαθέσιμα σε διαστάσεις που ξεκινούν από 127mm x 600mm x 2100mm και διαφοροποιούνται αναλόγως του τρόπου ένωσης.

Τα προγυαλισμένα ημιμασίφ δάπεδα της Coswick προσδίδουν είτε σε χώρους κατοικιών είτε σε δημόσιους χώρους που τοποθετούνται, ένα αρμονικό αποτέλεσμα, παρέχοντας τη δυνατότητα της επιλογής ανάμεσα σε μια αληθινά πλούσια γκάμα χρωμάτων. Έτσι, μπορεί κανείς να επιλέξει μια από τις σειρές (Classic, Signature, Brushed & Oiled, Country, Heritage, Arts & Crafts και Wide Plank Flooring) που διαθέτουν πλούσιο χρωματολόγιο σε πληθώρα διαστάσεων και επιλογή ανάμεσα σε δυο διαφορετικούς τύπους ένωσης (T&G και CosLoc 5G) και μοναδικό φινίρισμα (CosNanoTech+ , Silk Oil, Hardwax-Oil, Eco-Friendly Oil).

Mosaic Floors
Οι σειρές του μωσαϊκού ξύλινου δαπέδου Coswick, μπορεί κανείς με ευκολία να ισχυριστεί οτι αποτελούν πηγή έμπνευσης και δημιουργικότητας που καλούνται να επιδείξουν οι διακοσμητές εσωτερικών χώρων για να καλύψουν ακόμα και τα πιο απαιτητικά και εκλεπτυσμένα γούστα. Έτσι, η επιλογή δαπέδου από τις σειρές Chevron, Chevron CosLoc, Herringbone, Mosaic Floors, Parquentry και Uniblock Flooring οδηγεί αδιαμφισβήτητα σε ένα υψηλής ποιότητας και αισθητικής αποτέλεσμα που απογειώνει την αρχιτεκτονική οποιουδήποτε χώρου, επαγγελματικού ή μη. Τα μοντέρνα σχέδια της Mosaic οικογένειας δαπέδων της Coswick κατασκευάζονται με τις πλέον σύγχρονες τεχνολογίες αιχμής και εγγυώνται την απόλυτη ακρίβεια στην τοποθέτηση. Γεωμετρικά σχέδια, αποτελούμενα από ρόμβους και τραπεζοειδή σχήματα, πλακίδια από διαφορετικές αποχρώσεις που δημιουργούν τρισδιάστατες απεικονίσεις και μοναδικά μωσαϊκά εφέ, προσφέρουν μοναδικά καθαρές και περιεκτικές προτάσεις που επιτρέπουν σε έναν εσωτερικό χώρο να εμβαθύνουμε δημιουργικά στο ταίριασμα υφών, στυλ και να πετύχουμε το ιδανικό αποτέλεσμα σε έναν χώρο, από παραδοσιακό έως απόλυτα μοντέρνο.  Τα υλικά της οικογένειας Mosaic συνοδεύονται από εγγύηση υλικού εφ’ όρου ζωής (Construction Warranty Lifetime) και εγγύηση φινιρίσματος 25 ετών (Finish Warranty).

Sports Flooring
Στα προϊόντα της ίδιας εταιρείας, βρίσκουμε και τα αξιόπιστα δάπεδα αθλητικών χώρων (Tournament Sport Arenas, Gyms, Fitness Centers και Portable Dance Floors). Τα αθλητικά δάπεδα Coswick ανταποκρίνονται στις υψηλές απαιτήσεις των ομάδων πολλών αθλημάτων, τόσο σε επίπεδο χώρων προπονήσεων όσο και διεθνών αγωνισμάτων. Πολυτελείς χώροι ευεξίας και σύγχρονα γυμναστήρια που επιδιώκουν την καλαισθησία, την άριστη ποιότητα και τη μεγάλη ανθεκτικότητα, τα επιτυγχάνουν όταν επενδύουν στην αγορά αθλητικού δαπέδου Coswick.

Wall and Ceiling Panels
Τη συλλογή Coswick συμπληρώνουν οι επενδύσεις οροφών και τοίχων, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό τη δημιουργία μοναδικών εσωτερικών χώρων. Οι κομψές επιφάνειες επιτρέπουν μέσα από ένα πλούσιο εύρος λύσεων, την επιλογή ανάμεσα σε φυσικές υφές ξύλου που συνδυάζονται σε ένα αρμονικό αποτέλεσμα σχημάτων, υλικών και χρωμάτων με άλλα ξύλινα στοιχεία του χώρου, όπως για παράδειγμα τα δάπεδα ή τις ξύλινες σκάλες. Οι ακουστικές επενδύσεις Coswick σχεδιάστηκαν για να καλύψουν τις ιδιαίτερες απαιτήσεις εσωτερικών χώρων ως προς την ακουστική τους: αίθουσες κονσέρτων, θέατρα, στούντιο ηχογράφησης, κινηματογραφικές αίθουσες, αίθουσες διασκέψεων κ.ά. επιλέγουν τα πιο αξιόπιστα προϊόντα αυτής της κατηγορίας και επιτυγχάνουν το ιδανικό αποτέλεσμα συνδυάζοντας ταυτόχρονα την άψογη ακουστική με την υψηλή αισθητική.

Τα προϊόντα Coswick διατίθενται αποκλειστικά για την Ελλάδα από την Stassinopoulos Wood Experts.
Παλλήνη,
Λ. Σπάτων 122,
www.stassinopoulos.gr