Συμμετοχή Alfa Wood – Shelman στην έκθεση της Tρίπολης στη Λιβύη

Ένα επιτυχημένο παράδειγμα έκθεσης που καταφέρνει να συγκεντρώσει εκθέτες και επισκέπτες από την παγκόσμια αγορά είναι η Διεθνής Έκθεση Δομικών Υλικών “LIBYA BUILT 2013”.  Διεξήχθη στον εκθεσιακό χώρο TRIPOLI SPORT CITY λόγο του μεγάλου ενδιαφέροντος συμμετοχής εκθετών αλλά και από την τεράστια επισκεψιμοτητα που παρουσιάζει.

 Η συμμετοχή της “ALFA WOOD” αλλά και της “SHELMAN” στην 9η έκθεση , κέρδισε το ενδιαφέρον των επισκεπτών που ενημερώθηκαν για όλη την γκάμα των προϊόντων του ομίλου. Ιδιαίτερη προτίμηση έδειξαν στην νέα γκάμα προϊόντων που περιλαμβάνει την πρωτοποριακή σειρά ανάγλυφων επιφανειών. Οι νέες επιφάνειες διατίθενται σε  μια παλέτα χρωμάτων αλλά και άψογης υφής, που μπορούν να  καλύψουν  όλες τις απαιτήσεις του καταναλωτικού κοινού  και να ανταποκριθούν στις σύγχρονες τάσεις της διακόσμησης και της επιπλοποιίας.

Ο όμιλος πρόβαλε τις εξειδικευμένες λύσεις που προσφέρει, λύσεις που αποτελούν προϊόν πολυετούς εμπειρίας και συνεχούς επένδυσης σε τεχνογνωσία και εκσυγχρονισμό.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης η παρουσία του ομίλου ήταν ιδιαίτερη δυναμική, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά τις δυνατότητες που έχει να ανταγωνίζεται επάξια και εταιρείες του εξωτερικού.