Ενημερωτική ημερίδα από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Ξυλείας στα πλαίσια της Wood Show Creta

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ξυλείας (ΠΣΞ)  νιώθοντας την υποχρέωση για την ενημέρωση όλων των συναδέλφων του κλάδου βρέθηκε στην Κρήτη με πολυπληθή αποστολή και στα πλαίσια του WOODSHOW CRETA οργάνωσε μια ενημερωτική ημερίδα.

Κατά την διάρκεια της ημερίδας αυτής,  οι προσκεκλημένοι του κλάδου ενημερώθηκαν από την Α’ Αντιπρόεδρο του Συνδέσμου κα Βίκυ Καλτσίδου για την ιστορία και τις δραστηριότητες του Συνδέσμου, για τις δυνατότητες του κλάδου μέσω  του ΠΣΞ αλλά και την ανάγκη σε αυτές τις δύσκολες ώρες να αυξηθεί η δύναμη του με νέα μέλη ιδίως από την νησιωτική Ελλάδα.

Στη συνέχεια η κα Καλτσίδου έδωσε τον λόγο στον Καθηγητή Δρ. Γεώργιο Νταλό όπου και ενημέρωσε τους προσκεκλημένους για την εφαρμογή της Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας σχετικά με την  απαγόρευση διακίνησης  λαθρουλοτομημένης ξυλείας γνωστό περισσότερο ως Νόμος 995.

Ακολούθησε διαλογική συζήτηση όπου απαντήθηκαν όλες οι ερωτήσεις …που θα πρέπει να σημειωθεί ότι ήταν αρκετές και χαρακτηριζόταν από την αγωνία των εμπόρων τόσο για την σωστή εφαρμογή του όσο και για τα πρόστιμα που επιφυλάσσει η μη σωστή του τήρηση .  

Η όλη εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την εγγραφή νέων μελών.