Ψηφιακή καινοτομία από τη Schattedecor στην Interzum

Η νέα ψηφιακή ιστοσελίδα  της Schattdecor  www.digitalvisions-schattdecor.de  μας έφερε πιο κοντά στην Interzum 2013 στην Κολωνία.

Εκπέμποντας ζωντανά καθόλη τη διάρκεια της έκθεσης, η ομάδα της Schattdecor, εμπνεύστηκε την ιδέα με γνώμονα ότι «η επιτυχία έρχεται από το να είναι διαφορετικό»! Το επανασταστικό site, έχει δυνατότητες που συναρπάζουν τον πελάτη. On line σχεδιασμός και η άμεση ψηφιακή εκτύπωση, κάνουν το νέο site της εταιρείες είναι ένας παράδεισος για σχεδιαστές και αρχιτέκτονες!

Με στόχο, την εξοικείωση των πελατών σε αυτόν τον νέο, δημιουργικό και σε απευθείας σύνδεσης τρόπο παρουσίασης, η εταιρεία καταφέρνει να συνδυάζοντας τη τεχνογνωσία και τη μακρόχρονη εμπειρία της στην παραγωγή των ντεκόρ στις διαδικασίες ψηφιακής εκτύπωσης, να εκπληρώσει σχεδόν όλες τις επιθυμίες σχετικά με το σχεδιασμό της ψηφιακής εκτύπωσης ντεκόρ.

Ο νέος διαδικτυακός ιστότοπος αναγνωρίζει αυτόματα οποιαδήποτε κινητή συσκευή  ή tablet PCs, και εσείς δεν έχετε παρά να περιηγηθήτε στον κόσμο της Schattdecor.