Νέα Συλλογή Laminate από την Interwood-Ξυλεμπορία

Η Interwood εμπλουτίζει την συλλογή των laminate προϊόντων της, προσθέτοντας νέα μοντέρνα χρώματα γερμανικής παραγωγής από τη KronoOriginal. Τα δάπεδα αυτά είναι ετοιμοπαράδοτα και άμεσα διαθέσιμα στους καταναλωτέ, καθώς η Interwood διαθέτει  στις αποθήκες της  σημαντικό απόθεμα, προκειμένου να εξυπηρετεί άμεσα τους πελάτες της σε όλη την Ελλάδα.

Η Interwood-Ξυλεμπορία εδραιώνεται στην αγορά της μελαμίνης, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των καταναλωτών

Από το 2007 και σε μία πολύ διαφορετικά διαμορφωμένη αγορά απ’ ότι σήμερα, η Interwood  είχε  ξεκινήσει την εμπορία μελαμινών στην Ελλάδα. Σήμερα, έχει εδραιωθεί στην αγορά ως  «λύση εμπιστοσύνης», προωθώντας μία πλήρης συλλογή προϊόντων και παρέχοντας άμεσο και αξιόπιστο service πανελλαδικά.

Η συλλογή προϊόντων  της Interwood αποτελείται από τέσσερις σειρές:

  1. Την InterTop, παραγωγής και αποκλειστικότητας Interwood, με μοντέρνα χρώματα σε οριζόντια νερά και διάσταση 366Χ183Χ8-18-25.
  2. Την InterBasic, η οποία συμπεριλαμβάνει μονόχρωμα, κλασσικά αλλά και μοντέρνα χρώματα σε οικονομική τιμή, σε διάσταση 366Χ183Χ8-16-18-25.
  3. Την  InterShine, μελαμίνη high gloss άριστης ποιότητας και διπλής όψης.
  4. Την Contempo, με εδραιωμένα στην αγορά μοντέρνα χρώματα.

Όλες οι συλλογές υποστηρίζονται με δειγματολόγια και όλα τα πάχη υπάρχουν διαθέσιμα σε μόνιμη παρακαταθήκη στην Αθήνα αλλά και στην Θεσσαλονίκη, για  την εξυπηρέτηση των πελατών της  σε όλη την Ελλάδα.

Η Interwood-Ξυλεμπορία έχει επενδύσει στην μελαμίνη και έχει αποδείξει  ότι  στηρίζει  το προϊόν.  Σήμερα, συνεχίζει να εμπλουτίζει και να βελτιώνει την συλλογή της, έχοντας αφουγκραστεί τις ανάγκες της ελληνικής αγοράς.