Μουσική παντού, από την Häfele

Τη σημερινή εποχή η αγαπημένη μας μουσική με τη βοήθεια της τεχνολογίας μας συνοδεύει παντού, μέσω των smartphones, των tablet, των φορητών μας υπολογιστών, είτε στο jogging, είτε στη θαλπωρή του σπιτιού μας χαλαρώνοντας μετά από κουραστική μέρα. Για το λόγο αυτό η Häfele έχει δημιουργήσει μια νέα φορητή σειρά προϊόντων ήχου, η οποία μπορεί να προσαρτηθεί στα δωμάτια του σπιτιού μας, ταιριάζοντας άψογα με την επίπλωση που έχουμε επιλέξει.

Τα εν λόγω προϊόντα προσαρμόζονται εύκολα στα έπιπλα, στις οροφές, πίσω από τοίχους και καθρέπτες, ιδανικά τόσο για οικιακή, όσο και για επαγγελματική χρήση. Στο μπάνιο, στην κουζίνα, στο σαλόνι ή στο παιδικό δωμάτιο, ή ακόμα και σε ιατρεία, στο γραφείο ακόμα και σε χώρους ξενοδοχείων. Η χρήση τους είναι πραγματικά απεριόριστη.

H σύνδεση των συγκεκριμένων ηχείων της Häfele γίνεται μέσω ασύρματης σύνδεσης Bluetooth, επιτρέποντας στους διακοσμητές εσωτερικών χώρων να τα χρησιμοποιήσουν απλά… παντού.

Ας τα γνωρίσουμε λίγο καλύτερα.

 

Soundwaver: Τη συγκεκριμένη ονομασία, έχουν δώσει οι άνθρωποι της Häfele στο φορητό ηχείο, compact διαστάσεων. Ο κυλινδρικός του σχεδιασμός επιτρέπει την άριστη μετάδοση του ήχου προς κάθε μεριά του δωματίου, ενώ η δυνατότητα σύνδεσης με Bluetooth σας απαλλάσσει από τα ανεπιθύμητα καλώδια. Η ισχύς του φτάνει τα 4 watt, ενώ μέσω USB καλωδίου μπορείτε να επαναφορτίζετε την ενσωματωμένη μπαταρία του. Και για όσους θέλουν το κάτι παραπάνω, υπάρχει η έκδοση Soundwaver+, η οποία δίνει μερικές επιπλέον δυνατότητες στο χρήστη, προσφέροντας παράλληλα παραπάνω ισχύ της τάξεως των 26 watt. Και σε αυτή την εκδοχή οι διαστάσεις του είναι μικρές, ο σχεδιασμός του είναι τετράγωνος, ενώ ενσωματώνεται κι ένα πάνελ αφής για τον χειρισμό της μουσικής σας. Επιπλέον προσφέρει τη δυνατότητα σύνδεσης με κινητό τηλέφωνο, αλλά και μια πρόσθετη σύνδεση ήχου μέσω ΑUX. 

Neckster: Ακόμα μια καινοτομία της Häfele. Το συγκεκριμένο gadget μπορείτε να το φορέσετε γύρω από το λαιμό σας και μέσω Bluetooth να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική, όσο κάνετε τη γυμναστική σας ή περπατάτε προς το γραφείο σας. Οπτικά, το Neckster θυμίζει ένα συμβατικό ζευγάρι ακουστικών, με την ειδοποιό διαφορά όμως πως δεν απομονώνει το χρήστη από το υπόλοιπο περιβάλλον στο οποίο κινείται.

Πέρα όμως από τις εξωτερικές σας δραστηριότητες, το Neckster μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και στο σπίτι σας, μιας και μπορεί να λειτουργήσει και σαν βάση για το κινητό σας τηλέφωνο, αναπαράγοντας παράλληλα την αγαπημένη σας μουσική. Και αυτό μπορεί να φορτιστεί μέσω καλωδίου USB.

 

BTR 205: Το αόρατο σύστημα ήχου. Το συγκεκριμένο προϊόν είναι ιδανικό για χώρους που δεν πρέπει να φαίνεται η πηγή ήχου. Έτσι το BTR 205 μπορεί να ενσωματωθεί μέσα σε έπιπλα, αλλά και τοίχους, όπου μέσω σύνδεσης Bluetooth αναπαράγει την μουσική σας μέσω του ενσωματωμένου ενισχυτή του και των δυο ηχείων που διαθέτει, τα οποία κι αυτά μπορούν να είναι… αόρατα. Οι μικρές εξωτερικές διαστάσεις του συστήματος, επιτρέπουν την προσάρτησή του σε μικρούς χώρους, ενώ ο χειρισμός της έντασης και της εναλλαγής των κομματιών πραγματοποιείται πάλι μέσω Bluetooth, δια μέσου ενός smartphone ή tablet.

Το built in ηχοσύστημα: Το εν λόγω 12βολτο σύστημα ήχου μπορεί να τοποθετηθεί σε κάθε χώρο του σπιτιού, του γραφείου ή του ξενοδοχείου. Σε αυτό υπάρχει ενσωματωμένο ραδιόφωνο με τηλεχειριστήριο, Bluetooth για να μπορέσετε να συνδέσετε την συσκευή της αρεσκείας σας, ενώ υπάρχει η δυνατότητα επιλογής και μιας version του, το οποίο έρχεται δυνατότητα σύνδεσης με Bluetooth, το οποίο ενεργοποιείται άμεσα με το πάτημα ενός κουμπιού, με την εμβέλειά του να φτάνει τα 10 μέτρα.

Επιπρόσθετα υπάρχει και βάση φόρτισης με σύνδεση Lightning για τα καινούργια iPhone, αλλά και micro USB, ώστε να μπορούν να συνδεθούν όλες οι υπόλοιπες ηλεκτρονικέ