Με στιλ… νεοκλασσικό!

Πρόκειται για μια ολοκαίνουργια συλλογή ταμπλαδωτών πορτών από υψηλής ποιότητας Ιταλικής μελαμίνης της Smart, τα οποία είναι ιδανικά για την αρχιτεκτονική διαρρύθμιση και την διαμόρφωση της σύγχρονης κουζίνας για όσους θέλουν ένα στυλ νεοκλασικό.

Η συλλογή ταιριάζει απόλυτα με την σύγχρονη στυλιστική τάση των φυσικών αποχρώσεων  όψης με αίσθηση αληθινού ξύλου, διαθέτοντας παράλληλα και το country παραδοσιακό στοιχείο.

Η συγχρονισμένη εφαρμογή της υφής της επιφάνειας της μελαμίνης με το σχέδιο του ξύλου και

τη μέθοδο SynchroEffect, προσδίδει στα πορτάκια την φυσικότητα του μασίφ ξύλου ή του καπλαμά δίνοντας παράλληλα στον επαγγελματία το πλεονέκτημα της ανταγωνιστικής τιμής.

Η ELTOP κατασκεύασε μία ταμπλαδωτή πόρτα υψηλής σταθερότητας ως προς την σύνδεση, με

αντοχή στην αποκόλληση, άψογο φινίρισμα και με την δυνατότητα επιλογής πολλών ήπιων φυσικών τόνων ξύλου που ταιριάζουν σε κάθε στυλ σπιτιού.

Τα M.F.D SYNCHRO ταμπλαδωτά πορτάκια έχουν κεντρικό πάνελ μελαμίνης 8 χλστ., στοιχεία ταμπλαδωτού 18 χλστ και ταινία περιθωρίου PVC, 1 χλστ σε πλήρη συμφωνία και οπτικό ταίριασμα

μεταξύ τους. Η συλλογή υποστηρίζεται από φύλλα και λωρίδες μελαμίνης, από πλαϊνά κρεμαστών

και βάσεως με 4 πλευρές PVC 1 χλστ, καθώς επίσης από μπάζες και λοιπά στοιχεία. Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζεται η οικονομία και η απόλυτη αρμονία της κατασκευής.

Συνδυάζοντας δημιουργικά τα νέα ταμπλαδωτά πορτάκια της ELTOP με τους πάγκους της, δημιουργείται ένα πολύ ενδιαφέρον αισθητικό αποτέλεσμα, έχοντας μία σύγχρονη προσέγγιση της

κλασικής κουζίνας με την εγγύηση της ποιότητας και της διαχρονικότητας των υλικών της ELTOP.