Το όνομα ter Hürne είναι συνώνυμο των εντυπωσιακών δαπέδων υψηλής ποιότητας, για σύνθετους ανθρώπους που τους αρέσει να διεκδικούν και έχουν υψηλές απαιτήσεις.

Η εγνωσμένης αξίας εταιρεία ter Hürne, θεωρεί ότι το δάπεδο αποτελεί βασικό σχεδιαστικό στοιχείο στους χώρους διαβίωσης, όπου οι άνθρωποι μπορούν να βιώσουν την ιδιαιτερότητα και τη μοναδικότητά τους. Αποτελεί, συνεπώς, τη βάση της ζωής με όλη την έννοια της λέξης. Αυτή η μοναδικότητα της ζωής εκφράζεται μέσα από τα ξύλα που επιλέγει η ter Hürne, τα οποία είναι από δέντρα φυσικής ανάπτυξης, καθώς και μέσα από την ποικιλία που διαθέτει στις επιφάνειες των προϊόντων της. Οι σειρές της έχουν τόσα διαφορετικά επίπεδα όπως ακριβώς η ζωή του κάθε ανθρώπου, η οποία είναι μοναδική και με πολλές ιδιαίτερες πλευρές. Η ter Hürne έχει πλούσια παράδοση στην δεξιοτεχνική κατεργασία προϊόντων ξύλου, κάτι που της επιτρέπει να δημιουργεί πρωτοποριακά προϊόντα υψηλής ποιότητας βασισμένα σε τεχνολογίες αιχμής.
Συνδυάζοντας πάθος και μαγεία, επιδεικνύει απόλυτη αφοσίωση στην ποιότητα σε όλη την γκάμα των προϊόντων της, κάτι που άλλωστε αποτελεί και το σήμα κατατεθέν της.

Σε έναν χώρο με αξιοκρατία, από άνθρωπο σε άνθρωπο, η εταιρεία ter Hurne έχει χαρακτηριστεί από αυτή τη φιλοσοφία τα τελευταία 50 χρόνια, καθώς αυτή η επιχείρηση υπήρξε πάντοτε «ένα ανθρώπινο προϊόν¨», όπως αναφέρει άλλωστε κι ο ιδρυτής Otger ter Hürne, κάτι που αποτελεί και την άποψή του γύρω για τη συνεργασία, τη σύνεση, την ποιότητα και την εμπιστοσύνη.

Σήμερα στις εγκαταστάσεις της εταιρείας, πάνω από 300 εργαζόμενοι ασχολούνται με την ανάπτυξη και την κατασκευή καινοτόμων, υψηλής ποιότητας προϊόντων για δάπεδα, όπως laminate, μηχανικά παρκέτα, επενδύσεις για τοίχους και οροφές, και απο το 2016 και δάπεδα P.V.C σε λωρίδες και σε HDF.

 

Στοιχεία επικοινωνίας

Bodengroup

www.bodengroup.gr, info@bodengroup.gr

 Ζαμπελίου 5,

11141,

Αθήνα

Tel: +30 2102280522, Fax: +30 2102280882