Το μέλλον των κλειδαριών από την ISEO!

Η ISEO, σε μια όμορφη και εντυπωσιακή παρουσίαση σε πολυτελές ξενοδοχείο των νοτίων προαστίων, έδειξε στους συνεργάτες της, τις νέες λύσεις σχετικά με την πρόσβαση σε εμπορικά κτίρια, ξενοδοχεία, αλλά και κατοικίες. 

H ιταλική εταιρεία ISEO, έχει δημιουργήσει μια νέα κι εξαιρετική εφαρμογή, την Argo App, η οποία σε συνδυασμό με τις ηλεκτρομηχανικές κλειδαριές Smart, επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση σε κάθε είδους οίκημα, απλά με το smartphone τους.

Ιδανική λύση για όσους δραστηριοποιούνται στο Airbnb
Μέσω αυτής της προηγμένης εφαρμογής, με το όνομα Argo App, μπορεί να δοθεί πρόσβαση σε οποιοδήποτε θελήσετε, ακόμα και βραχυπρόθεσμη, ώστε να επιτρέπεται στους επιλεγμένους χρήστες η είσοδος σε συγκεκριμένους χώρους, αλλά και σε προκαθορισμένες μέρες κι ώρες. Εξίσου σημαντικό είναι το γεγονός όμως, πως η εφαρμογή Argo έχει τη δυνατότητα να καταχωρίσει έως και 1000 εγγραφές, ενώ καταγράφει κι όποιες απόπειρες μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης. Τέλος, με την εφαρμογή ο χειριστής της, έχει τη δυνατότητα να καταχωρήσει έως και 300 users ανά πόρτα.

Φουλ της ασφάλειας!
Η εφαρμογή Argo, δεν χρειάζεται το διαδίκτυο, μιας και το κινητό μας τηλέφωνο συνδέεται στη κλειδαριά μέσω Bluetooth (για ακόμα μικρότερη κατανάλωση της ισχύς της μπαταρίας), έχοντας υψηλό επίπεδο ασφάλειας, μιας και κάθε επικοινωνία κρυπτογραφείται με προηγμένες τεχνικές.


Άκρως χρήσιμη για τους επαγγελματίες ξενοδόχους!

Η Argo 2.3, εισάγει δυο νέες εφαρμογές: τις Remote Key Delivery and Invitation, ιδανικές για μικρά ξενοδοχεία, μιας και προσφέρουν γρήγορη και απροβλημάτιστη είσοδο. Επιπρόσθετα, με τις νέες λειτουργίες του Argo App, μπορείτε επίσης να διαχειριστείτε την είσοδο του επισκέπτη στο χώρο που θέλετε, ακόμα κι εξ’ αποστάσεως, απλά και μόνο με το smartphone σας. Έτσι και χωρίς τη φυσική σας παρουσία, μπορείτε να επιτρέψετε την είσοδο στους επισκέπτες – πελάτες σας, να έχουν πρόσβαση στα δωμάτιά τους στις ημέρες και τις ώρες που έχουν καθοριστεί βάσει του check-in και του check-out, χωρίς να χρειάζεται να παραδώσετε τα κλειδιά.

X1R SMART: Η ηλεκτρομηχανική κλειδαριά για θωρακισμένες πόρτες

Το συγκεκριμένο προϊόν της ISEO, είναι ιδανικό για μοντέρνες κατοικίες, μιας και δεν θωρακίζει μόνο το οίκημα, αλλά επιτρέπει και την άνετη και απροβλημάτιστη είσοδο σε αυτό. Διαθέτει τις ίδιες διαστάσεις με τις περισσότερες μηχανικές κλειδαριές και η τοποθέτηση είναι πανεύκολη, χωρίς να απαιτούνται περιττές καλωδιώσεις. Μάλιστα και αναλόγως των επιθυμιών του χρήστη, μπορούν να υπάρξουν και διαφορετικές εφαρμογές για να το πώς θα ανοίγει η κλειδαριά. Το x1R Smart, επιτρέπει στο χρήστη την επικοινωνία μέσω Bluetooth και μέσω της εφαρμογής Argo, ο διαχειριστής, έχει τη δυνατότητα να χειρίζεται όλες τις προσβάσεις διαφορετικών χρηστών, χωρίς τη βοήθεια έξτρα λογισμικού ή σύνδεσης στο internet. Η εφαρμογή έχει τη δυνατότητα να κρατάει log έως και 1.000 χρηστών, όπου όλη αυτή η λίστα μπορεί να μεταβιβαστεί αυτούσια σε κάποια άλλη κλειδαριά, αλλά να την έχετε και στο mail σας για περαιτέρω έλεγχο. Τέλος, η τεχνολογία Bluetooth Smart επιτρέπει τη χρήση οποιουδήποτε smartphone ως τηλεχειριστηρίου για το άνοιγμα της πόρτας σε απόσταση μέχρι 10 μέτρων.

Λίγα λόγια για τα προϊόντα της ISEO από τους Paolo Bassani, Area Export Manager και τον Rocco Vitali, Product manager & Electronic Products!

ΕΠΙΠΛΕΟΝ: Ποια είναι τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα των κλειδαριών της ISEO, συγκριτικά πάντα με τον ανταγωνισμό;

ISEO: Το Argo App υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα έξυπνων συσκευών κλειδώματος. Κανένας ανταγωνιστής μας δεν έχει τέτοιο εύρος προϊόντων, ενώ η ISEO τα επόμενα χρόνια θα συνεχίσει να αναπτύσσεται ακόμα περισσότερο. Το X1R Smart είναι η πιο σημαντική έξυπνη συσκευή της Argo. Πρόκειται για ένα μοναδικό προϊόν στον κόσμο για οικιακή εφαρμογή, με κορυφαίο επίπεδο ασφάλειας, αλλά και με τρομερή ευκολία χρήσης και εγκατάστασης.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ: Το digitalization είναι η νέα τάση της εποχής. Η εφαρμογή Argo είναι ένα από τα προϊόντα που προσφέρει η ISEO στους πελάτες της, προκειμένου να διευκολυνθεί η καθημερινότητά τους. Όμως το hacking είναι ένα μεγάλο πρόβλημα στις μέρες μας. Η εφαρμογή Argo είναι άτρωτη από τους χάκερς; Ποια είναι τα επίπεδα προστασίας της;

ISEO: Η εφαρμογή Argo επικοινωνεί με τις κλειδαριές ISEO Smart μέσω Bluetooth: η ανησυχία όλων των πελατών είναι «ο άνθρωπος στη μέση της επίθεσης», αλλά και η επανάληψη της επίθεσης. Η ISEO προστατεύει τα προϊόντα της και την επικοινωνία με αυτά, χρησιμοποιώντας τεχνικές κρυπτογράφησης υψηλού επιπέδου, που περιλαμβάνουν: κρυπτογράφηση AES 128, χρήση κλειδιών που δημιουργούνται με Diffie Hellman Elliptic Curves, καθώς και τυχαία αλληλουχία αριθμών σύμφωνα με το NIST (National Institute of Standard).

ΕΠΙΠΛΕΟΝ: Πείτε μας λίγα λόγια για το ISEO Zero 1. Είναι το μέλλον στις κλειδαριές;

ISEO: Η ISEO είναι ηγετική μάρκα στα συστήματα κλειδώματος ασφαλείας εδώ και πάνω από 50 χρόνια. Πάντοτε παρακολουθούσε τις ανάγκες των πελατών της, αλλά και όλες τις τεχνολογικές τάσεις της εκάστοτε εποχής. Το μέλλον των συστημάτων κλειδώματος είναι ο συνδυασμός των ηλεκτρονικών και της τεχνητής νοημοσύνης με ισχυρούς μηχανισμούς, προκειμένου να προσφέρετε στους πελάτες το καλύτερο δυνατόν, εξασφαλίζοντας παράλληλα τη μέγιστη ασφάλεια. Για το λόγο αυτό η ISEO επενδύει πολλά προς αυτή την κατεύθυνση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η ISEO ξεκίνησε τη νέα σειρά ηλεκτρονικών προϊόντων ISEO Zero1, η οποία αλλάζει απόλυτα τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεστε την ασφάλειά σας. Με απαράμιλλη ευκολία κι άνεση κάθε εξουσιοδοτημένος χρήστης μπορεί να ανοίξει τις πόρτες, αλλά και να ελέγξει τις προσβάσεις σε οποιοδήποτε περιβάλλον, με διαφορετικές συσκευές ανοίγματος όπως κάρτες και smartphones. Η άνεση και η ευκολία χρήσης είναι εγγυημένες για όλους, με μεγάλη ευκολία εγκατάστασης. Το ISEO Zero1 περιλαμβάνει ηλεκτρονικούς κυλίνδρους, ηλεκτρομηχανικές κλειδαριές για θωρακισμένες πόρτες, και πιστοποιητικά πρόσβασης. Μάλιστα, ο ηλεκτρονικός κύλινδρος Libra έχει διακριθεί με την Αξιόλογη Μνεία XXIII Compasso d’Oro.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ: Ποια είναι τα μελλοντικά σχέδια της ISEO; Τι άλλο να περιμένουμε από την εταιρεία σας;
Η ISEO έχει χαράξει ξεκάθαρη πορεία προς την συνεχή καινοτομία στα συστήματα ηλεκτρικής ασφάλειας στις 3 κύριες αγορές: Κατοικίες (Argo), Εμπορική χρήση (V364), System Integrators/προγραμματιστές (με SDK για τον προγραμματισμό). Κάθε χρόνο, η ISEO παρουσιάζει στις μεγάλες εκθέσεις το αποτέλεσμα αυτής της δέσμευσης για καινοτομία, δημιουργώντας νέα προϊόντα και νέες εκδόσεις λογισμικού. Η ISEO ακούει τις ανάγκες των πελατών της και αναπτύσσει νέα χαρακτηριστικά βάσει αυτών. Στη συνέχεια, όλοι οι πελάτες επωφελούνται από νέες λειτουργίες, οι οποίες θα εμφανιστούν τα επόμενα χρόνια, αποτελώντας τη φιλοσοφία της ISEO να καινοτομεί «μαζί με τους πελάτες».

Ποια είναι η εταιρεία ISEO;

Το ISEO Group, είναι μια ιταλική εταιρεία που δραστηριοποιείται με επιτυχία στο χώρο του σχεδιασμού, της κατασκευής και πώλησης έξυπνων συστημάτων πρόσβασης και ασφάλειας από το 1969. Τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας βρίσκονται στη Pisogne, στη λίμνη Iseo. Με έντονη την τάση για εξωστρέφεια, ο όμιλος ISEO έχει μια έντονη δραστηριότητα σε διεθνές επίπεδο, χάρη σε μια στρατηγική που βασίζεται στη δημιουργία και εξαγορά τοπικών θυγατρικών. Σήμερα, ο όμιλος ISEO είναι μια σημαντική παρουσία στη διεθνή σκηνή, αποτελούμενος από ένα group εταιρειών, όπου κάθε μια εταιρεία έχει τις δικές της ομάδες, τα δικά τους επιχειρηματικά πλάνα, αλλά και τις δικές τους γραμμές παραγωγής. Κάτι που επιτρέπει στους πελάτες της ISEO να απολαμβάνουν μια ευρεία γκάμα προϊόντων, αλλά και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.