Εξαιρετική η παρουσία της ALFA SET στην 5η έκθεση Ελλήνων κατασκευαστών επίπλου.

Η ALFA SET, η οποία αποτελεί μέλος της ALFA WOOD Group, παρουσίασε μια νέα οπτική σε ότι αφορά τον «προσωπικό πολυχώρο» του παιδιού, που είναι ταυτόχρονα καταφύγιο, εργασιακό περιβάλλον, χώρος φιλοξενίας φίλων, χώρος ξεκούρασης και αυτοσυγκέντρωσης.

H ALFA SET παρουσίασε φρέσκιες ιδέες, έξυπνες λύσεις, οι οποίες εξυπηρετούν τις σημερινές αυξημένες ανάγκες του παιδιού και της οικογένειας, εκφρασμένες με αισθητική προσέγγιση που καλύπτει κάθε γούστο τόσο για το παιδικό  νεανικό δωμάτιο όσο και για το καθιστικό με ιδιαίτερες και χρηστικές επιπλοσυνθέσεις.

Έπιπλα ελληνικής κατασκευής, κατασκευασμένα με μεράκι

και ευαισθησία, με αξιόπιστα, πιστοποιημένα υλικά και απόλυτα εργονομικό σχεδιασμό. Τα έπιπλα της ALFA SET συνδυάζουν την υψηλή αισθητική, συνδυασμένη με άριστη ποιότητα και προσιτή τιμή!

Η ALFA SET προτείνει να «Ακούτε και να σέβεστε την άποψη του παιδιού σας» και για το λόγο αυτό σας προσκαλεί στον εκθεσιακό της χώρο, στο 10ο χλμ Λάρισας –Τυρνάβου, για να επιλέξετε μαζί με το παιδί σας, τα έπιπλα της αρεσκείας σας και να σχεδιάσετε τους πιο φιλόξενους και προσεγμένους χώρους.