Επεκτείνει την γκάμα της η ELTOP για το 2016

Η εταιρία ELTOP αποτελεί μια φίρμα πρότυπο για στο χώρο του postforming, όντας παράλληλα ένα από τα πιο καθιερωμένα εμπορικά σήματα. Λογικό κι επόμενο να επεκτείνει ακόμα περαιτέρω την ήδη πλούσια γκάμα προϊόντων της, την οποία και παρουσίασε μέσω του ανανεωμένου και πλούσιου σε υλικό καταλόγου της για το 2015-2016. Ο εν λόγω κατάλογος δημιουργήθηκε με αποκλειστικό προσανατολισμό την καλύτερη εξυπηρέτηση του συνόλου των δυναμικών συνεργατών της.

Αναζητώντας διαρκώς νέους, σύγχρονους και σχεδιαστικά ευέλικτους τρόπους παρουσίασης των προϊόντων της η εταιρία προχώρησε στην δημιουργία ενός εύχρηστου εργαλείου δουλειάς, με νέα εικαστική εμφάνιση, ευέλικτη παρουσίαση και πλήρη ανάλυση για άμεσο εντοπισμό όλων των πληροφοριών που τα αφορούν. Νέα υλικά, νέα παλέτα χρωμάτων, νέες φινιτούρες, φωτογραφίες χρωματολoγίου υψηλής ανάλυσης, φωτορεαλιστικές εφαρμογές, όλα μπορείτε να τα βρείτε στο νέο προϊοντικό κατάλογο της ELTOP.

Στα πλαίσια του πολύ δυνατού προφίλ εξυπηρέτησης που η εταιρία διαθέτει, ο κατάλογος ευελπιστεί να προσφέρει κάθε δυνατή βοήθεια στην τελική επιλογή, διαχειριζόμενη ακόμα καλύτερα τις απαιτήσεις της αγοράς, ενισχύοντας δυναμικά την πώληση των προϊόντων ELTOP, τόσο εντός του καταστήματος, όσο και εκτός αυτού, για όσους τον κατεβάσουν στο tablet ή στο smartphone τους. Μόττο της εταιρείας είναι το «Make Business Easier», έκφραση που αποτυπώνει πλήρως την νοοτροπία της ELTOP, η οποία σαφώς και ανταποκρίνεται δυναμικά στις νέες τάσεις, αλλά και απαιτήσεις της αγοράς και της εποχής μας γενικότερα.