Διακρίθηκε εκ νέου η εφαρμογή «Visualizer» της Vivechrom

Μια ακόμη διάκριση κατέκτησε η καινοτόμα εφαρμογή «Visualizer» της Vivechrom στην εκδήλωση για τα 2015 Digital Communication Awards που έλαβε χώρα στο Βερολίνο. Η εφαρμογή κέρδισε το βραβείο «Innovation of the Year», συγκεντρώνοντας την υψηλότερη βαθμολογία στην κατηγορία της καινοτομίας.

O κ. Παναγιώτης Μιχάλης, Διευθυντής Marketing, δήλωσε:

«Με την εφαρμογή Visualizer της Vivechrom βοηθάμε τους χρήστες να αναδείξουν τη δημιουργικότητά τους και να εκφραστούν μέσα από το χρώμα, ομορφαίνοντας τη ζωή και την καθημερινότητά τους. Η πρωτοποριακή εφαρμογή Vivechrom Visualizer βασίζεται στη χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας Augmented Reality και κάνει την επιλογή χρώματος πολύ εύκολη, αφού σας δείχνει σε πραγματικό χρόνο πώς θα φαίνεται το δωμάτιό σας με το χρώμα που επιλέγετε, πριν το βάψετε»!

Η επιτυχημένη αυτή εφαρμογή συνδυάζει την υψηλή τεχνολογία με την προσωπική έμπνευση και έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 334.000 downloads. Παράλληλα, το Visualizer app κατέλαβε το καλοκαίρι την 1η θέση στην κατηγορία Lifestyle και τη 2η σε συνολική κατάταξη στο iOS App Store και στο Google Play Store στην Ελλάδα. Επίσης, στα trending searches του καλοκαιριού, το Visualizer app ήταν 1ο στο iOS App Store. Η εφαρμογή έχει λάβει περισσότερες από 3.600 αξιολογήσεις με πολύ θετικά, εντυπωσιακά και ενδιαφέροντα σχόλια, συγκεντρώνοντας μέσο όρο βαθμολογίας 4,1 αστέρια.

Η εφαρμογή έχει επίσης τιμηθεί με το βραβείο Innovative Mobile App of the Year στο 2014 UK IT Industry Awards και με το βραβείο Gold Award for Best Hi-Tech Gadget στα House Beautiful UK Awards 2014.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη και δωρεάν τόσο από το iOS App Store, αλλά και από το Google Play Store, αναζητώντας απλά «Vivechrom Visualizer».