Μελαμίνη ψηφιακής εκτύπωσης από την AKRITAS

Με εμπειρία πάνω από 40 χρόνια στο χώρο του ξύλου η μοναδική Ελληνική  βιομηχανία παραγωγής μοριοσανίδας AΚRITAS προσφέρει μια νέα μελαμίνη ψηφιακής εκτύπωσης  με πολυάριθμες  καινοτομικές κατασκευαστικές δυνατότητες στο χώρο της διακόσμησης-αρχιτεκτονικής και της σύγχρονης επιπλοποιίας.

Η εταιρεία AKRITAS που λειτουργεί σε συνεχή βάση από το 1977 με έδρα την Αλεξανδρούπολη, χρησιμοποιεί 100% φυσική συμπαγή ξυλεία υψηλής απόδοσης, προσφέροντας προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας, με σταθερή προσήλωση σε αξίες που βασίζονται στον σεβασμό προς τους συνεργάτες της και το περιβάλλον. Η AKRITAS ακολουθώντας πάντα τις τάσεις της αγοράς και του σύγχρονου design, παράγει επενδεδυμένα βιομηχανικά και ημιέτοιμα προϊόντα επιπλοποιίας με βάση την μοριοσανίδα ΑΚΡΙPAN®, όπως και οι νέες επιφάνειες DIGITAL PRINTS. Πρόκειται για μελαμίνη επενδεδυμένη με εμβαπτισμένη επιφάνεια ψηφιακής εκτύπωσης, υψηλής ευκρίνειας, η οποία αποτελεί ένα προϊόν ειδικής τεχνολογίας που αλλάζει τα δεδομένα που υπάρχουν στη διακόσμηση μέχρι σήμερα.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά της είναι η σταθερή εσωτερική δομή, και η εξαιρετική αντίσταση στην χάραξη και την τριβή. Η διακόσμηση με ψηφιακή εκτύπωση προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες, για φωτορεαλιστικά σχέδια σε γραφικές δομές και σε όλες τις χρωματικές παραλλαγές. Για το λόγο αυτό οι εφαρμογές με digital εκτύπωση είναι ιδανικές για δημιουργία κάθε επίπλου οικιακής ή επαγγελματικής χρήσης, με εξατομικευμένα σχέδια αλλά και κατά παραγγελία.

Με τις νέες επιφάνειες digital prints, οι μελαμίνες AKRITAS προσφέρουν νέες εμπνευσμένες ιδέες και περισσότερες επιλογές.

Διατίθεται στις παρακάτω διαστάσεις:

2,800 m x 2,070 m x 18 mm και 2,800 m x 2,070 m x 8 mm

Επίσης διατίθεται ΑΒS σε όλους τους κωδικούς σε διάσταση 22/08 mm. 

Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε το ειδικό ενημερωτικό έντυπο της AKRITAS.