18 επιχειρήσεις από Ελλάδα & Κύπρο στη BAU 2019

Από τις 14 έως τις 19 Ιανουαρίου 2019 ανοίγει τις πύλες η Διεθνής Έκθεση Αρχιτεκτονικής, Δομικών Υλικών και Συστημάτων, BAU 2019 του Μονάχου, στην οποία η Ελλάδα και η Κύπρος αναμένεται να εκπροσωπηθούν από 18 επιχειρήσεις.

Πρόκειται για τις A.C. Technometal Ltd, Alchimica S.A., ALUMIL SA, Aluminco S.A., ARISTON GLASS LTD, Convex SA, DOMOCHEMICAL SA, Elastotet SA, Eltop Trokoudes Bross SA, Elval Colour S.A., ELVIAL S.A., Helm Hellas S.A., Ieronimakis Inox S.A., INAL-Intermetal S.A., ISOMAT S.A., ORAMA MINIMAL FRAMES Ltd., PCA PAPADOPOULOS S+A OVEE και PERFECT SHADE SA.

Η παρουσίαση της έκθεσης, την οποία διοργάνωσε το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο, αποκλειστικός αντιπρόσωπος του Εκθεσιακού Οργανισμού του Μονάχου στην Ελλάδα και την Κύπρο, έγινε στις 5 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Athenaum InterContinental Athens, στο πλαίσιο του 8ου Πολυσυνεδρίου Capital+Vision 2018. Την έκθεση παρουσίασε ο κ. Markus Sporer, Exhibition Manager της BAU, ο οποίος ανέλυσε τα πλεονεκτήματα της συμμετοχής των εκθετών και τις νέες ενότητες, που προστέθηκαν στη διοργάνωση. 

Εκτός από τον κ. Sporer, στην εκδήλωση μίλησαν ο κ. Στ. Τζιρίτης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας ISOMAT SA, παλαιός εκθέτης της BAU και ο κ. Α. Παπαδόπουλος, συνιδρυτής της εταιρίας PCA Papadopoulos, από τους νέους εκθέτες. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η BAU αποτελεί την πρώτη παγκοσμίως έκθεση για αρχιτεκτονική, δομικά υλικά και συστήματα, με ιστορία 50 ετών. Σημειώνεται ότι η BAU, διεξάγεται κάθε δύο χρόνια, καλωσορίζοντας σε 180.000 τ.μ. εκθεσιακή επιφάνεια, πάνω από 2.000 εκθέτες και 250.000 επισκέπτες απ’ όλο τον κόσμο. 

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να παραγγείλει online κάρτες εισόδου με μειωμένη τιμή από την ιστοσελίδα της έκθεσης: www.bau-muenchen.com
Για περισσότερες πληροφορίες μπορεί να επικοινωνήσει με το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, επίσημο αντιπρόσωπο του Εκθεσιακού Οργανισμού του Μονάχου στην Ελλάδα και Κύπρο, στην Αθήνα, τηλ.: 210 64 19 037, στη Θεσσαλονίκη, τηλ.: 2310 32 77 33 ή να επισκεφθεί την ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr.