Λίγο πριν το Sold Out η 8η medwood!

Σε δύο αίθουσες συνολικής έκτασης 20.000 τ.μ., προσφέροντας έτσι μεγαλύτερο εκθεσιακό χώρο, στους επιπλέον εκθέτες της 8ης medwood και με πλήθος νέων συμμετοχών εταιρειών εγνωσμένης αξίας από Ελλάδα και εξωτερικό, συνεχίζεται η προετοιμασία της έκθεσης του 2020.

Οι μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου από Ελλάδα κι εξωτερικό έχουν ήδη οριστικοποιήσει την συμμετοχή τους στην 8η medwood, αποτυπώνοντας έτσι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την δυναμική της στο κλάδο!

Θετικό κλίμα στην αγορά

Το θετικό οικονομικό κλίμα και η καλή ψυχολογία που επικρατεί στην αγορά, σε συνδυασμό με τις υπάρχουσες και επερχόμενες επενδύσεις, στον ξενοδοχειακό – κατασκευαστικό κλάδο, αντικατοπτρίζεται καθημερινά  στην ανάπτυξη της έκθεσης.

Τεχνικά Workshops και Συνέδριο Αρχιτεκτόνων

Όλα τα παραπάνω καθώς και το πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων που σχεδιάζεται ειδικά φέτος με επίκεντρο τους τεχνίτες και επαγγελματίες του κλάδου και τους Αρχιτέκτονες συντείνουν ώστε η medwood να είναι η μοναδική έκθεση που αποδεδειγμένα εγγυάται την υλοποίηση των στόχων και την εμπορική επιτυχία των εκθετών της.

Σε ακόμα μια medwood το υψηλό ποιοτικό επίπεδο των εκθέτων, όπως και των οργανωτών αναμένεται να εντυπωσιάσουν το απαιτητικό κοινό των επαγγελματιών του κλάδου ξύλου κι επίπλου, καθώς επίσης των αρχιτεκτόνων και των σχεδιαστών, από τον κατασκευαστικό κλάδο που επανεκκινείται ξανά έπειτα από μια δεκαετία!

Για την συμμετοχή σας στην 8η medwood μπορείτε για να κατεβάσετε τη φόρμα συμμετοχής, εδώ!

Εδώ θα βρείτε την ηλεκτρονική σας πρόσκληση, για την ακόμα ευκολότερη είσοδό σας στην 8η medwood!