Μεγάλες επενδύσεις της KASTAMONU BULGARIA

Η KASTAMONU BULGARIA είναι θυγατρική εταιρεία της KASTAMONU ENTEGRE της Τουρκίας. Μέσα στο 2018, ολοκλήρωσε το πρώτο στάδιο επενδύσεων για τον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεών της και την αύξηση της παραγωγής της, μία επένδυση αξίας 100 εκατ. ευρώ!

Η συγκεκριμένη επένδυση περιλάμβανε την κατασκευή νέων αποθηκευτικών χώρων και την αγορά νέων γραμμών παραγωγής μοριοσανίδας, μοριοσανίδας με όψη μελαμίνης, καθώς και διακοσμητικών επιφανειών. Στόχος της εταιρείας είναι, με την ολοκλήρωση των εργασιών, η δυνατότητα της παραγωγικής μονάδας να αγγίζει τα 450.000 κυβικά μέτρα μοριοσανίδας ανά έτος.

Όλα τα προϊόντα της KASTAMONU BULGARIA, κατασκευάζονται σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, FSC®. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην ευρωπαϊκή, αφρικανική αλλά και την ασιατική αγορά, ενώ κατέχει σημαντικό μερίδιο των πωλήσεων στην Ευρώπη, όπου η υψηλή ποιότητα, η καινοτομία, η αισθητική και τα οικολογικά χαρακτηριστικά παραγωγής, είναι το ζητούμενο.

Η μεγάλη ποικιλία προϊόντων, σε συνδυασμό με την ποιότητα και την τιμή, είναι το βασικότερο πλεονέκτημα της KASTAMONU BULGARIA. Σαν αποτέλεσμα της συνεχούς τεχνολογικής εξέλιξης, η ανταγωνιστικότητα της εταιρείας αυξάνεται συνεχώς και αυτό οδηγεί σε περαιτέρω ανάπτυξη.

Η KASTAMONU BULGARIA παράγει μοριοσανίδες και MFC και παράλληλα εμπορεύεται όλα τα προϊόντα της KASTAMONU ENTEGRE, όπως τα γυαλιστερά MDF panel Evolgoss, Glossmax, Acrylic, MDF, MFMDF, επιφάνειες εργασίας και δάπεδα laminate. Η MFC συλλογή της KASTAMONU BULGARIA, αποτελείται από περισσότερα από 130 διαφορετικές αποχρώσεις σε διαφορετικές επιφάνειες και έχει δημιουργηθεί σύμφωνα με τις διεθνής τάσεις του design. Στο τέλος του 2019 η εταιρεία παρουσίασε τη νεότερη συλλογή MFC σε επιφάνεια VNR.

Πάγια τακτική της εταιρείας αποτελεί η εφαρμογή νέων τεχνολογιών στην παραγωγή, κάτι το οποίο βοηθά τα προϊόντα της να συμφωνούν πάντα με τα διεθνή περιβαλλοντικά κριτήρια. Έτσι αυξάνεται η δυναμική της στην παγκόσμια αγορά.

Αποστολή της εταιρείας είναι να αναβαθμίσει το περιβάλλον που ζούμε, με ανώτερης ποιότητας, καινοτόμα, αξιόπιστα και φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, που ανταποκρίνονται στις υψηλές προσδοκίες του πελάτη!