Τροφοθήκη Vauth Sagel VS TAL Larder: Τώρα ακόμα καλύτερη!

Η εγνωσμένης αξίας γερμανική εταιρεία Vauth Sagel, τελειοποίησε την τροφοθήκη VS TAL Larder, χάρη στο ραφινάρισμα των μηχανισμών κίνησης, προσθέτοντας την τεχνολογία «Power-Assisted Movement» (ΡΑΜ), ο οποίος προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη αντοχή στην καθημερινή χρήση.

Χάρη σε αυτό το νέο μηχανισμό, η κίνηση γίνεται συγχρονισμένα, αθόρυβα, ενώ ο οδηγός VS TAL Gate έχει επανασχεδιαστεί κατά τέτοιο τρόπο, όπου στα πάνω ράφια της τροφοθήκης, οι οδηγοί δεν φαίνονται!

Άλλωστε κάθε σύγχρονη κουζίνα σχεδιάζεται με κομψότητα, προσφέροντας παράλληλα και αυξημένη πρακτικότητα. Χάρη στα νέα χαρακτηριστικά των μηχανισμών της Vauth Sagel τα παραπάνω, απλά απογειώνονται. Όπως άλλωστε δήλωσε κι ο CEO της εταιρείας, Claus Sagel «Οι νέες βελτιώσεις στον μηχανισμό της τροφοθήκης, είναι αποτέλεσμα της έρευνας με τους πελάτες μας, ακούγοντας τι ακριβώς χρειάζονται!

Ένας τέτοιου είδους μηχανισμός πρέπει να πληροί πολλά και διαφορετικά κριτήρια, όπως αυξημένη άνεση, ενώ η κίνηση του πρέπει να εκτελείται όσο το δυνατόν πιο ομαλά γίνεται. Αποτέλεσμα όλων των παραπάνω προδιαγραφών είναι η δημιουργία ενός νέου μηχανισμού κίνησης με το όνομα VS TAL Larder, ο οποίος αναμένεται να είναι σημείο αναφοράς στην αγορά».

Οι οδηγοί των μηχανισμών είναι εντελώς νέοι, όπου πέρα από τα ρουλεμάν ποιότητας που διαθέτουν, οι τρεις οδηγοί συνδέονται μεταξύ τους με χαλύβδινο καλώδιο, συνδυασμός που εξασφαλίζει απρόσκοπτη, αλλά και ραφιναρισμένη λειτουργία.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Reden!