Μια κατοικία «ντυμένη» με το PerfectSenseMatt της Egger!

Σε αυτήν την ιδιωτική κατοικία στο Βίλνιους της Λιθουανίας, ο μαύρος τοίχος και η επένδυση ξύλου δίνουν στην κουζίνα μια κομψή, εκλεπτυσμένη εμφάνιση. Το PerfectSense Matt από την EGGER είναι μια επιφάνεια υψηλής ποιότητας που είναι κατάλληλη για πολλούς χώρους, χάρη στις anti-fingerprint ιδιότητές της.

Η επένδυση της Egger με κωδικό ST2 Smoothtouch Pearl, χάρη στην ιδιαίτερη στιλπνότητα της προσφέρει ένα πολυτελές τελικό αποτέλεσμα, παρέχοντας παράλληλα και μια στιβαρή επιφάνεια εργασίας. Οι υπόλοιπες επιφάνειες που χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή της κουζίνας, έχουν την απόχρωση ξύλου και πιο συγκεκριμένα έχουν τον κωδικό, H3730 ST10 Natural Hickory. Η διαφορετική χρωματική παλέτα, ενισχύει την πολυτελή νότα που ήθελε ο designer να αποδώσει.

H σειρά PerfectSense της Egger, καλύπτει τη απαίτηση για υψηλής ποιότητας φινιρίσματα που εμφανίζονται σε μερικούς από τους πιο εξελιγμένους χώρους διαβίωσης, εμπορικής χρήσης, αλλά και σε ότι αφορά το σχεδιασμό επίπλων. Το PerfectSense Matt, διαθέτει μειωμένη γυαλάδα, προσφέρει ένα μοναδικό ματ αποτέλεσμα, αλλά το κύριο πλεονέκτημά του είναι οι anti-fingerprint, ιδιότητες που διαθέτει!