Πλήθος καινοτομιών από την Cleaf – Kanelli στην Interzum!

Η Cleaf & η Kanelli έδωσαν ένα δυναμικό παρών στην έκθεση interzum 2019, την εμπορική έκθεση για την καινοτομία, παρουσιάζοντας τις νέες τους επιφάνειες και τα εξαιρετικά προϊόντα τους. 

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης οι επισκέπτες είχαν την δυνατότητα να απολαύσουν το C-HOUSE, το showcase της Cleaf. Το stand σχεδιάστηκε από την Bestetti Associati, με σκοπό να τονιστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οι 12 διαφορετικές υφές, οι οποίες «έντυναν» 12 τοίχους με οπίσθιο φωτισμό του C-HOUSE, δίνοντας έτσι έμφαση στις πολλαπλές εφαρμογές των προϊόντων της Cleaf. Η συλλογή περιείχε πληθώρα από τα κορυφαία υλικά της, τα οποία χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία επίπλων, αλλά και για εσωτερικό σχεδιασμό. Πρωταγωνιστής, ήταν η νέα συλλογή, σχεδιασμένη από το Studio MILO, με 90 διαφορετικά χρώματα, τα οποία δημιουργούν τρεις μεγάλες οικογένειες χρωμάτων: Neutral, Trendy, Evergreen, όπου κάθε μια αντικατοπτρίζει τρία διαφορετικά… mood! 

Poro Noce & Mosaico

Η τελευταία καινοτομία της Cleaf ακούει στο Poro Noce, μια υφή που αναπαράγει το ξύλο της καρυδιάς, ένα δέντρο που θεωρείται σύμβολο της γονιμότητας, με τους πόρους του να είναι άμεσα αναγνωρίσιμοι με γυμνό μάτι. Το Poro Noce είναι διαθέσιμο από την Cleaf για δημιουργίες υψηλού επιπέδου και ποιότητας. Τέλος, εντύπωση προκάλεσε και το Mosaico, ένα υλικό της Cleaf το οποίο έχει κερδίσει το βραβείο I’Interzum:  intelligent material & design 2019. Η υφή του είναι ξεχωριστή, όντας μια σύνθεση τετράγωνων, των οποίων η ακανόνιστη εμφάνιση δίνεται από διαφορετικά επίπεδα βάθους και πλάτους.