Τσιγκένης Woodcraft- 15 χρόνια δυναμικής παρουσίας

Η εταιρεία στελεχώθηκε από νωρίς με έμπειρο τεχνικό προσωπικό σε όλους τους τομείς σχεδιασμού, κατασκευής και τοποθέτησης και αυτό της έδωσε τη δυνατότητα να ακολουθήσει μεγάλους ρυθμούς ανάπτυξης και να διεκπεραιώσει μεγάλα δημόσια έργα εντός Κρήτης (Παγκρήτιο Στάδιο, Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου, Επέκταση Αερολιμένα Ηρακλείου, Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου) καθώς κι εκτός Κρήτης, μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες σε Μύκονο, Κω, Ρόδο, Ζάκυνθο, Εύβοια κ.α. 

Το 2003 χρονιά-  σταθμός για την Tsingenis Woodcraft, η εταιρεία, μεταφέρεται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στη Φοινικιά Ηρακλείου.

Οι νέοι χώροι έχουν συνολική κάλυψη 4000 τμ και διαθέτουν μηχανήματα νέας τεχνολογίας.

Σήμερα έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη μεγάλων κατασκευαστικών εταιριών οι οποίες την επιλέγουν ως μόνιμο συνεργάτη τους σε δημόσια και ιδιωτικά έργα.

Εχοντας την απαραίτητα τεχνογνωσία η Tsigenis Woοdcraft, αναλαμβάνει εξολοκλήρου τη μελέτη, το σχεδιασμό, την κατασκευή και την τοποθέτηση κάθε είδους ξύλινης κατασκευής ενώ ταυτόχρονα υλοποιεί και Αρχιτεκτονικές Μελέτες που εκπονούν συνεργαζόμενα γραφεία μηχανικών και διακοσμητών. Διαθέτει σύγχρονα σχεδιαστικά και φωτορρεαλιστικά προγράμματα (AutoCAD, planit fusion) και εξειδικευμένο σκαλιστικό πρόγραμμα (artcam delcam) τα οποία σε συνδυασμό με τα σύγχρονα μηχανήματα της παραγωγής και το εξειδικευμένο προσωπικό δίνουν άριστες λύσεις σε σύνθετες κατασκευές από τη μελέτη και το σχεδιασμό μέχρι και την τελική τοποθέτηση στο χώρο, με έμφαση στην αισθητική και τη λειτουργικότητα.

Η εταιρεία συνεργάζεται με διεθνώς καταξιωμένες εταιρίες και εισάγει καινοτόμα υλικά και μηχανισμούς που χαρακτηρίζονται από ποιότητα και πρωτοποριακό σχεδιασμό.

Σε όλες τις κατασκευές  η εταιρεία χρησιμοποιεί αποκλειστικά υλικά υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας ποιότητας.

Όλα αυτά, σε συνδυασμό με την εμπειρία, την εφευρετικότητα και τη συνέπεια, εξασφαλίζουν κατασκευές απόλυτα προσαρμοσμένες στο χώρο, την ατομική αισθητική και τις ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών. Η μεγάλη εμπειρία στο χώρο, η ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρει καθώς και η πρόοδος που παρουσιάζει, την έχουν κατατάξει στις καλύτερες εταιρίες στο χώρο της στην Κρήτη.