Ξύλινα δάπεδα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου από την Imperial Floor Gallery

Imperial floor galleryH Imperial Floor Gallery  είναι εταιρεία Ξύλινων Δαπέδων, εσωτερικού & εξωτερικού χώρου με ηγετική θέση στην Ελληνική αγορά και τα Βαλκάνια.

Η αποκλειστική ενασχόλησή της με δάπεδα μασίφ, ημιμασίφ, laminate, σκάλες, deck, vinyl, καθώς και επενδύσεις τοίχων, περιλαμβάνει έργα όπως: Ξενοδοχειακές μονάδες, καταστήματα, χώρους εστίασης και αναψυχής, κατοικίες, επαγγελματικούς χώρους – γραφεία.

Όλα τα προϊόντα αφορούν αποκλειστικές συνεργασίες από κορυφαίες  Ευρωπαϊκές ή μή εταιρείες, είναι πιστοποιημένα με ISO 9001 και συνοδεύονται από τα απαραίτητα πιστοποιητικά με σκοπό την άριστη ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών, σε σχέση με τις απαιτήσεις των πελατών.

Η Imperial Floor Gallery αποδεικνύει εμπράκτως μέσα από το εύρος των έργων που έχει να επιδείξει, την εμπειρία της στη συμπεριφορά του ξύλου, την άρτια τεχνογνωσία της, αλλά και την αισθητική της προσέγγιση.

Στόχος είναι το τελικό αποτέλεσμα να αναδεικνύει την αξία του κάθε υλικού, αλλά και να δικαιώνει τις βαθύτερες επιθυμίες του Ιδιοκτήτη.

Στον εκθεσιακό χώρο της Imperial Floor θα βρείτε μια πολύ μεγάλη ποικιλία από δάπεδα φυσικού ξύλου μασίφ & ημιμασίφ καθώς και laminate.

 

Εκθεσιακός χώρος: Μιχαήλ Ψελλού 11 & Βιντσέντζου Κορνάρου 22, 54655, Κηφισιά, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: 2310 488440
W: imperialfloor.gr