Στη Θεσσαλονίκη η μεγάλη εκδήλωση AKRITAS DÉCOR- NEW COLLECTIOΝ

Στη Θεσσαλονίκη η μεγάλη εκδήλωση

AKRITAS DÉCORNEW COLLECTIOΝ

Με την ολοήμερη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου, στο ξενοδοχείο PORTO PALACE,  στη Θεσσαλονίκη, ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος των ειδικών εκδηλώσεων που οργάνωσε η βιομηχανία ξύλου ΑΚRITAS, για την παρουσίαση των νέων διακοσμητικών επιφανειών στην κατηγορία προϊόντων ‘μελαμίνες- πάγκοι’, με τίτλο AKRITAS DÉCOR- NEW COLLECTION.

Η εκδήλωση της Θεσσαλονίκης στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία καθώς τα νέα προϊόντα της AKRITAS ήρθαν να γνωρίσουν πελάτες και συνεργάτες από  όλες τις περιοχές της Βoρείου Ελλάδος , την Ήπειρο και τη Θεσσαλία  όπως και από τα Βαλκάνια.

Όμως τα νέα σχέδια της ΑΚRITAS, με τα οποία εμπλουτίσθηκαν οι σειρές «κλασική» και «artika», προσέλκυσαν το ενδιαφέρον και μεγάλου αριθμού επαγγελματιών από τους κλάδους των κατασκευών και της διακόσμησης, οι οποίοι αναζητούν νέες, φρέσκες προτάσεις για τη διαμόρφωση και επένδυση εσωτερικών χώρων.

Η AKRITAS, έχοντας πραγματοποιήσει κατά το τελευταίο τρίμηνο , τρεις εκδηλώσεις στην Ελλάδα κάτω από το τίτλο AKRITAS DÉCOR- NEW COLLECTION, σχεδιάζει την πραγματοποίηση της επόμενης αντίστοιχης εκδήλωσης στη Κύπρο.

Η βορειοελλαδική βιομηχανία υπογραμμίζει ότι οι μελαμίνες ΑKRITAS στηρίζουν την υπεροχή τους στη μοριοσανίδα υψηλών προδιαγραφών  ΑΚRIPAN ®  , προϊόν το οποίο παράγεται από την βιομηχανία AKRITAS σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές  ΕΝ 312. Αποτελεί  ιδανικό προϊόν για επένδυση με μελαμίνη,  laminate , καπλαμά  και PVC