Σεμινάρια από τον AHEC στο Amman και Dubai

Ο AHEC & NHLA, διοργανώνουν μια σειρά σεμιναρίων στο Amman και στο Dubai, με σκοπό να δείξει όλα τα είδη του σκληρού ξύλου, όλες τις πιθανές εφαρμογές που έχει η σκληρή ξυλεία, καθώς και τα περιβαλλοντικά διαπιστευτήρια των σκληρών ξύλων που παράγονται στις Η.Π.Α.

Aυτά τα δυο σεμινάρια, θα διεξαχθούν το Σεπτέμβριο σε Amman και Dubai και θα είναι κατάλληλα για εισαγωγείς, εμπόρους, αλλά και κατασκευαστές. Τα σεμινάρια αυτά θα διεξαχθούν σε συνεργασία με τον NHLA (National Hardwood Lumber Association).

Σκοπός των σεμιναρίων αυτών είναι να βοηθήσουν τους συμμετέχοντες να καταλάβουν όλα τα οφέλη χρήσης και εφαρμογής της σκληρής ξυλείας. Επιπρόσθετα αντικατοπτρίζουν τη δέσμευση του AHEC να επεκταθεί ακόμα περισσότερο στις αγορές της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής. Για το λόγο αυτό το σεμινάριο στο Amman γίνεται με τη συνεργασία με την Ένωση εξαγωγέων επίπλων της Ιορδανίας.

Η συμμετοχή στα εν λόγω σεμινάρια είναι δωρεάν και θα μιλήσουν ο Michael Snow, Executive Director του AHEC, ο Roderick Wiles,  Regional Director του AHEC, καθώς κι ο Dana Spessert, NHLA Chief Grading Inspector.

Τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου στο Grand Hyatt Hotel του Amman θα διεξαχθεί το πρώτο σεμινάριο, και την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου θα ακολουθήσει το δεύτερο, στο Murooj Rotana, στο Dubai.