Συμμετοχή καθηγητών του Τμήματος Σχεδιασμού & Τεχνολογίας Ξύλου & Επίπλου στη δεξίωση του Πρέσβη του Βιετνάμ.

 

 

 

Συμμετοχή καθηγητών του Τμήματος Σχεδιασμού & Τεχνολογίας Ξύλου & Επίπλου στη δεξίωση του Πρέσβη του Βιετνάμ.

 

Στην δεξίωση που παρέθεσε ο Πρέσβης του Βιετνάμ στην Ελλάδα Binh Vu στις 8 Σεπτεμβρίου 2014, παρέστησαν οι Καθηγητές του Τμήματος Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ξύλου και Επίπλου κκ Γεώργιος Νταλός και Ιωάννης Παπαδόπουλος, επίσημα προσκεκλημένοι, στα πλαίσια του εορτασμού της Ημέρας του Βιετνάμ αλλά και της αποχώρησης του κ. Πρέσβη από την Ελλάδα, καθώς αναλαμβάνει ανώτερο αξίωμα στην χώρα του.

Κατά την διάρκεια της δεξίωσης συζητήθηκαν τα επόμενα βήματα για την ανάπτυξη συνεργασίας του Τμήματος Σ.Τ.Ξ.Ε. με αντίστοιχα Τμήματα του Βιετνάμ, ενώ ρυθμίστηκαν και οι λεπτομέρειες για την επίσκεψη ομάδας Καθηγητών του Τμήματος στο Βιετνάμ το αμέσως προσεχές διάστημα.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο κος Vu έχει ήδη επισκεφτεί στις 13/11/2013 τις εγκαταστάσεις του Τμήματος Σ.Τ.Ξ.Ε. στην Καρδίτσα και με την βοήθεια του Καθηγητού κ. Γ. Νταλού είχε έρθει σε επαφή με επιχειρήσεις ξύλου και επίπλου του Νομού, με σκοπό την ανάπτυξη συνεργασιών σε θέματα εισαγωγών και εξαγωγών μεταξύ των δύο χωρών σε πρώτες ύλες και τελικά προϊόντα. Στην δεξίωση βρέθηκαν και από το περιοδικό Επιπλέον ο κος και η κα Αγγελοπούλου.