Ετοιμάζεται η BAU 2017 στο Μόναχο

H μεγαλύτερη έκθεση για τον κλάδο της οικοδομής, ετοιμάζεται με πυρετώδεις ρυθμούς μιας και θα ανοίξει τις πύλες της, στις 16 Ιανουαρίου 2017, στην πόλη του Μονάχου.

Η BAU είναι μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις που γίνονται σε παγκόσμιο επίπεδο για τον κλάδο της αρχιτεκτονικής, των δομικών υλικών και συστημάτων. Η έκθεση θα διοργανωθεί σε έναν εκθεσιακό χώρο, του οποίου η χωρητικότητα αγγίζει τα 185.000 τετραγωνικά μέτρα, έκταση που ισούται με 25 γήπεδα ποδοσφαίρου, με το παρόν να δίνουν πάνω από 2.000 εκθέτες από όλο τον κόσμο.

Όλοι οι τομείς των κατασκευών
Η εγνωσμένης αξίας έκθεση BAU, στο εκθεσιακό κέντρο του Μονάχου θα παρουσιάσει εκτεταμένα όλους τους τομείς της οικοδομής, καλύπτοντας κάθε ανάγκη του σύγχρονου επαγγελματία.

Οι τομείς που θα πραγματευτεί η BAU είναι:

1.      Πέτρα και διάφορα είδη εδάφους

2.      Τούβλα και κατασκευή οροφών

3.      Πλακάκια και κεραμεικά

4.      Χημικά και εργαλεία κατασκευών

Επιπρόσθετα η BAU θα καλύψει και θα παρουσιάσει τις σύγχρονες λύσεις σχετικά με την αντιπυρική προστασία και την ηχομόνωση. Ακόμα ένα μεγάλο κομμάτι της έκθεσης, (περίπου 20.000 τετραγωνικά μέτρα) θα φιλοξενεί όλα τα συστήματα σκίασης, προσόψεων, καθώς και προφίλ αλουμινίου, καθώς κι όλα τα σύγχρονα μηχανήματα επεξεργασίας και κοπής σιδήρου και αλουμινίου. Εξίσου σημαντικά όμως θα είναι τα section τα οποία θα πραγματεύονται τα κομβικά θέματα ενέργειας και φωτοβολταϊκών, ενώ στο ακόμα ένας χώρος από το εκθεσιακό κέντρο θα φιλοξενεί προϊόντα ξύλου.

Μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται να έχει το Hall B0, όπου εκεί θα υπάρχει το θέμα: «Επένδυση στο μέλλον». Σε αυτό το τομέα, οι επισκέπτες θα μπορούν να έρθουν σε επαφή με μεγάλα ινστιτούτα και οργανισμούς γύρω από την κατασκευή κτιρίων, όπου θα έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν όλες τις μελλοντικές τάσεις γύρω από αυτούς τους τομείς, οι οποίοι θα παρουσιαστούν μέσα από αναλυτικές ομιλίες και σεμινάρια.