Πιστοποίηση για την ΡΟΥΣΣΕΤΟΣ ΑΕ

Πιστοποίηση παρκέτων της βιομηχανίας παρκέτων Ρουσσέτος με CE σε συνεργασία

με το Εργαστήριο Ποιοτικού Ελέγχου του Τμήματος Σχεδιασμού και Τεχνολογίας

Ξύλου και Επίπλου.

 

Το να μιλάς για την καλή ποιότητα των προϊόντων σου πολύ συχνά δεν είναι αρκετό… πρέπει και να το αποδεικνύεις. Η εταιρεία παραγωγής παρκέτων Ρουσσέτος δεν έμεινε στα λόγια… Σε συνεργασία με το Εργαστήριο Ποιοτικού Ελέγχου του Τμήματος Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ξύλου και Επίπλου και πιο συγκεκριμένα με τους Καθηγητές Δρ. Γεώργιο Νταλό που είναι  και ο Υπεύθυνος του Εργαστηρίου και τον Δρ. Μιχάλη Σκαρβέλη έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την σύνταξη του FPC (Factory Production Control) της παραγωγής αλλά και οι απαιτούμενοι έλεγχοι σε όλα τα είδη των παρκέτων που παράγει η εταιρεία.

Αποτέλεσμα των παραπάνω διαδικασιών ήταν να αποδειχθεί η άριστη ποιότητα των παραγόμενων προϊόντων που παράγει η επιχείρηση και ταυτόχρονα απόκτηση του δικαιώματος σήμανσης με το σήμα CE όλων των προϊόντων της.

Η παραπάνω απόκτηση του σήματος δικαιώνει τους κόπους της εταιρείας και την καταξιώνει σε Ευρωπαϊκό πλέον επίπεδο βοηθώντας την έτσι να αυξήσει και άλλο την εξαγωγική της δραστηριότητα.

Η συνεργασία με το Εργαστήριο δεν σταματά όμως εδώ αφού έγινε συμφωνία για την περαιτέρω βελτίωση της παραγωγής με συνεχείς ελέγχους αλλά και ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων που θα κατατάξουν την εταιρεία Ρουσσέτος στην κορυφή των επιχειρήσεων παραγωγής παρκέτων στην Ευρώπη.