Εντυπωσιάζει τo νέο πολυτρύπανο καβίλιας DDF40 της Mafell

Το σύστημα διπλής καβίλιας DD40 είναι το ΜΟΝΟ επαγγελματικό φορητό πολυτρύπανο καβίλιας στην αγορά. Αυτό το προϊόν της MAFELL είναι παγκοσμίως ασύγκριτο.

Με παρουσία 15 ετών σε όλον τον κόσμο, έχει αποδείξει την μεγάλη αξία του και έχει φέρει την επανάσταση στα φορητά συστήματα σύνδεσης. Το νέο μοντέλο της εταιρείας DDF40 είναι η ΡΙΖΙΚΗ αναδιαμόρφωση του προηγούμενου DD40G. Έτσι γίνεται ισχυρότερο, γρηγορότερο, ακριβέστερο με περισσότερες δυνατότητες εφαρμογών.

Η σύνδεση που επιτυγχάνεται, είναι απόλυτα ακριβής με την χρήση στρογγυλής καβίλιας. Πρόκειται για ένα εργαλείο πανεύκολο στη χρήση, με απόδοση κινητήρα 900W.  Το σφίξιμο των μερών γίνεται ευκολότερα, γρηγορότερα ή ακόμη μπορεί και να παραληφθεί. Με τρείς ρυθμίσεις, βάθους, πάχους και γωνίας εφαρμογής, επιτυγχάνεται άψογο τρύπημα και τέλειο ταίριασμα, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της κάθε εργασίας, σε κάθε γωνία εφαρμογής. Γρήγορη εργασία χάρη στους δύο ενσωματωμένους πίρους εφαρμογής, αλλά και τις πρόσθετες στάσεις που συμπεριλαμβάνονται, για ακριβές αποτέλεσμα. 

Δύο τρύπες ταυτόχρονα, για τοποθέτηση στρογγυλής καβίλιας με μία κίνηση και ειδικά τρυπάνια για όλες τις κλασσικές καβίλιες από Ø 3 – 12,2 mm. Πιο οικονομική εφαρμογή χάρις στην χρήση συμβατικών καβιλιών, άριστη προσυναρμολόγηση και εύκολη αποσυναρμολόγηση των ενώσεων (π.χ. για τη μεταφορά). Με άνετη εργονομική λαβή, έχοντας αγοράσει 1 ΜΟΝΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ, μπορείτε να εργασθείτε σε: Παντός είδους ενώσεις ξύλινων κατασκευών, κουτιά, συρτάρια, ράφια, ντουλάπες, κουζίνες κ.λπ.  

Το σύστημα σύνδεσης DDF40 της MAFELL προσφέρεται στην βαλίτσα MAFELL-MAX που περιέχει: 550 ξύλινες καβίλιες, 2 σετ τρυπάνια, 6 & 8 mm, βοηθητικό εξάρτημα στήριξης ΖΑ, παρέμβυσμα με πίρους στάσης για σύνδεση πλαισίων min.20mm LA, σετ πλάγιου οδηγού SA320, οδηγό θέσεως PAZ, σετ βοηθητικών στάσεων ZAG, φιάλη κόλλας και ρύγχος καβίλιας 8mm, 2 αντιολισθητικούς τάπητες, κλειδί allen με λαβή, ρύγχος απορρόφησης και καλώδιο ρεύματος 4m.

Δείτε το νέο DDF40, τις λειτουργίες του και video εφαρμογών www.crisco.gr

Στοιχεία επικοινωνίας
ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε.
Μηχανημάτων-Εργαλείων -Βιομηχ.Συνδετήρων
ΛΕΩΦ.ΑΘΗΝΩΝ 167, 124 61, ΧΑΙΔΑΡΙ, ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ.: 210 – 5817319
www.crisco.gr