Σημαντικό κοινωνικό έργο από την NXS!

Στην NXS όλα ξεκινάνε απ’ τον άνθρωπο… και καταλήγουν στον άνθρωπο! Αυτός ο δεσμός είναι ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ για εμάς”

Αυτή η δήλωση, αποτυπώνει επακριβώς τη θέση της εταιρείας και δείχνει αν μη τι άλλο το κοινωνικό της πρόσωπο, το οποίο ξεπερνά το εμπορικό μέρος της NXS και μεταμορφώνεται σε ιδανικό για την εταιρεία, το οποίο την καθοδηγεί στην πορεία που χαράζει, τόσο ως εταιρία, όσο κι ως άνθρωποι.

Το Νοέμβριο του 2018 έπεσε στην αντίληψη της NXS, ένα άρθρο για κλοπές και βανδαλισμούς στο Κέντρο Εργασίας Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες στα Άνω Λιόσια. Ουσιαστικά κάποιοι επιτήδειοι αποφάσισαν να μην σεβαστούν τον κόπο και το μεράκι αυτών των ανθρώπων και κυρίως να «βανδαλίσουν» το αίσθημα ασφάλειας που ένοιωθαν δουλεύοντας στα εργαστήριά τους.

Ο κ. Καμπούρης, γενικός διευθυντής και ιδιοκτήτης της NXS επισκέφτηκε και κατέγραψε τις ανάγκες των ανθρώπων του Κ.Ε.Α., με σκοπό να συμβάλλει σαν εταιρία στην ασφάλεια των εργαστηρίων τους. Όλα τα υπόλοιπα ήταν για εκείνους το αυτονόητο: Άμεσα δόθηκε εντολή στη παραγωγή να κατασκευάσει μία πόρτα ασφαλείας ειδικά για το Κ.Ε.Α.

Στις 30 Νοεμβρίου, λοιπόν, το Κ.Ε.Α. και ο πρόεδρός του κ. Γεώργιος Ρεθυμιωτάκης επιφύλασσαν για τους ιθύνοντες, αλλά και το συνεργείο της NXS μια θερμή υποδοχή. Με πολύ όρεξη, ένα τρομερά φιλικό κλίμα και λίγη βροχή, από τις 30 Νοέμβρη το Κέντρο Εργασίας Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες στα Άνω Λιόσια και οι άνθρωποι που δουλεύουν εκεί, νοιώθουν λίγο πιο ασφαλείς, εμπνέονται και κερδίζουν την ζωή τους με χαμόγελο… και είναι μεγάλη τιμή για την NXS που μπόρεσε και συνέβαλλε σε αυτό.