Σύγχρονα και λειτουργικά τα νέα γραφεία της NXS!

Από την 1η Απριλίου 2019 η εταιρεία NXS του κ. Νίκου Καμπούρη, βρίσκετε στις νέες και σύγχρονες εγκαταστάσεις της, στις Αχαρνές. Με πολύ δουλειά, μεράκι, αλλά και την υποστήριξη και πίστη των πελατών της εταιρείας στα προϊόντα της, ήταν πλέον εφικτή, η κατασκευή νέων, μεγαλύτερων, αλλά και πιο σύγχρονων εγκαταστάσεων, οι οποίες θα ενισχύσουν ακόμα περαιτέρω τη θέση της εταιρείας στο κλάδο. 

Στο νέο εργοστάσιο στις Αχαρνές στην Σπύρου Βρεττού 50, στεγάζονται πλέον τα τμήματα διοίκησης μαζί με την έκθεσή και την παραγωγή. Η παραγωγή της NXS αποκτά νέα δυναμική, σε οικόπεδο χώρο 4.500 τ.μ. και εργοστάσιο 2.000 τ.μ., όπου δημιουργήθηκε η υποδομή, αλλά και οι προϋποθέσεις που θα συμβάλουν στην ποιότητα και την άμεση εξυπηρέτηση των συνεργατών της εταιρείας.

Το τρίπτυχο της επιτυχίας που ακολουθεί την NXS από την αρχή της λειτουργίας της παραμένει το ίδιο και είναι:

• Μέγιστη ΠΟΙΟΤΗΤΑ από την κατασκευή μέχρι και την συσκευασία παράδοσης & εγκατάστασης,

• ΕΥΕΛΙΞΙΑ στις υπηρεσίες και στα προϊόντα που παρέχει,

• ΑΜΕΣΟΤΗΤΑ στην διάθεση και παράδοση των προϊόντων της.

Όλες οι κινήσεις της NXS περιστρέφονται γύρω από αυτό, στο νέο εργοστάσιο που μπορεί να εξυπηρετήσει με ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία το όραμά της. Ταυτόχρονα νέα μηχανήματα πλαισιώνουν την παραγωγή με αποτέλεσμα μεγιστοποίηση της ποιότητας, μεγαλύτερη ποικιλία τεχνικών και προϊόντων αλλά και μικρότερους χρόνους παραγωγής.

Η NXS προχωράει απρόσκοπτα και με συνέπεια στους στόχους της και μαζί με το πελατειακό της κοινό μπαίνει σε μία νέα εποχή.