Μεγάλο συνέδριο του AHEC στην Κοπεγχάγη

Ο ΑHEC οργανώνει ένα μεγάλο συνέδριο στη Κοπεγχάγη στις 20 και 21 Οκτωβρίου, μέσω του οποίο θα παρουσιάσει μια πλατφόρμα διασύνδεσης των Αμερικανών εξαγωγέων σκληρής ξυλείας με τους Ευρωπαίους.

Στα πλαίσια του συνεδρίου, πέρα από την ανάπτυξη της εν λόγω πλατφόρμας θα συζητηθούν κι όλες οι προκλήσεις, αλλά και οι ευκαιρίες που υπάρχουν από τη συνεργασία Αμερικής – Ευρώπης.

Το συνέδριο θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Marriott και θα ανοίξει με μια εκτενή επισκόπηση για το πώς ο AHEC Ευρώπης εργάζεται στο να δημιουργήσει τις καλύτερες συνθήκες στο εμπορικό κομμάτι, για την αμερικάνικη σκληρή ξυλεία. Αυτό προσπαθεί με το να επηρεάσει τις μεγάλες εταιρείες του κλάδου με τη δημιουργία νέων προϊόντων στο τομέα των κατασκευών με ξύλο. Σε αυτό περιλαμβάνεται και η παγκοσμιοποίηση γύρω από το εμπόριο σκληρής ξυλείας, με τους ιθύνοντες του AHEC να επικεντρώνονται στις αγορές των Η.Π.Α. της Ευρώπης και σαφώς της Κίνας.

Της ευρωπαϊκής ομάδας του AHEC ηγείται ο David Venables, ο οποίος είναι ο ιθύνων νους για την μελλοντική δραστηριότητα του AHEC, καθώς και στη δημιουργία νέων προωθητικών εργαλείων των προϊόντων του AHEC σε στοχευμένες αγορές. Ένα ακόμα θέμα το οποίο θα τεθεί επί τάπητος στο συνέδριο είναι αυτό της βιωσιμότητας γύρω από το θέμα της ξυλείας, μέσα από σειρά διαλέξεων.

Το πλήρες πρόγραμμα του συνεδρίου μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ!