Λίβας: Ειδικές κατασκευές ξύλου με γνώμονα την ποιότητα, την αισθητική και την οικονομία

Η εταιρεία Λίβας είναι μία καταξιωμένη, από το 1999, κατασκευαστική εταιρία με βασικό αντικείμενο τη μελέτη και κατασκευή μεγάλων και πολύπλοκων ξύλινων κατασκευών καθώς και την επεξεργασία και εμπορεία ξυλείας.

Ιδρύθηκε από τους αδερφούς Λίβα Μιχάλη (ιδιοκτήτη ξυλουργείου από το 1960)   και Δημήτρη (αρχιτέκτονας με πολυετή πείρα στις κατασκευές ξύλου), οι οποίοι είχαν ως όραμα να καθιερώσουν το ξύλο ως βασικό υλικό δόμησης στην Κρήτη.

Με επιστημονικές γνώσεις, πολυετή εμπειρία,  άριστη ποιότητα υλικών, συνεχή επαφή με τον πελάτη, όπως και με τη συνεχή ανανέωση και τον εκσυγχρονισμό του μηχανολογικού εξοπλισμού με βάση τις πιο εξελιγμένες ευρωπαϊκές προδιαγραφές, η εταιρία κατάφερε να καταξιωθεί στο χώρο των ξύλινων κατασκευών,  ικανοποιώντας και τις πιο απαιτητικές ανάγκες των πελατών.

Η Λίβας, ακολουθώντας τις Ευρωπαϊκές τάσεις, από το 2009 χρησιμοποιεί στις κατασκευές της  το χαλκό, στραντζάροντάς τον με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα, ακολουθώντας τις μεθόδους της διπλής αναδίπλωσης και του κουρμπαρίσματος.

Το εξειδικευμένο στον τομέα των κατασκευών ξύλου ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας που  αποτελείται από αρχιτέκτονες, μηχανολόγους, σχεδιαστές, οικονομικούς συμβούλους, εργοδηγούς και εργατοτεχνίτες, εγγυάται την άριστη εξυπηρέτηση του πελάτη πριν και μετά το έργο. Το πλούσιο πελατολόγιο και η δραστηριότητα της Λίβας  σε όλη την Ελλάδα αποδεικνύουν ότι η εταιρεία είναι σε θέση να αναλάβει και να διεκπεραιώσει οποιοδήποτε έργο. 

Τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της Λίβας είναι:

  •  Άριστη Αισθητική
  • Οικονομικές Λύσεις
  • Καινοτόμες κατασκευές
  • Ποικιλία υλικών-συνδυασμών