Καινοτομία και υψηλή τεχνολογία από την GRASS

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, η GRASS παρουσίασε τους μεντεσέδες, της σειράς Tiomos, η οποία διακρίνεται για την πολύ-λειτουργικότητα που εμφανίζει, ενώ ξεχωρίζει και για τη στιβαρή κατασκευή της. Κύρια χαρακτηριστικά του καινούριου αυτού προϊόντος είναι πως είναι ιδιαίτερα σταθερός, επιτρέποντας μεγάλα και ελαφρά ανοίγματα, όντας προσαρμόσιμος σε κάθε περίσταση.

Σημειωτέον όλα τα προϊόντα της GRASS, έχουν σχεδιαστεί μινιμαλίστικα, αυξάνοντας έτσι τη λειτουργικότητα, αλλά και την πρακτικότητα, χαρακτηριστικά που διαθέτουν στο έπακρο τα Nova Pro Scala, Tavinea 91, αλλά και ο μηχανισμός Vionaro. Ο τελευταίος μηχανισμός βρίσκει εφαρμογή σε όλες τις κατασκευές του σπιτιού σας, από το μπάνιο μέχρι και το σαλόνι σας. Άλλωστε είναι και βραβευμένος με το βραβείο Red Dot για το 2014.

Πέρα όμως από το minimal σχεδιασμό, τα προϊόντα της GRASS έχουν αυξημένες δυνατότητες εξατομίκευσης ώστε να έρθουν ακριβώς στα μέτρα του πελάτη καλύπτοντας κάθε του ανάγκη. Όπως άλλωστε εξήγησε κι ο πρόεδρος της GRASS Ronald Weber, «Για την GRASS, ο άριστος σχεδιασμός ενός προϊόντος απαιτεί να δώσουμε στον σχεδιαστή ότι χρειάζεται ώστε να κάνει την ιδέα, πράξη με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Τους δίνουμε τα πάντα και τίποτε λιγότερο».