Η αφρόκρεμα της αρχιτεκτονικής στο Μιλάνο!

Μετά την επιτυχία του Architect@Work στη Ρώμη, το μεγάλο event για το κλάδο της αρχιτεκτονικής για 5η φορά έγινε στο Μιλάνο. Το ΕΠΙΠΛΕΟΝ ήταν εκεί!

Πάνω από 250 κορυφαίες εταιρείες του κλάδου από τη διεθνή αγορά παρουσίασαν τις τελευταίες καινοτομίες για το κατασκευαστικό και αρχιτεκτονικό κλάδο, μιας και το κύριο θέμα ήταν η καινοτομία. Κάθε προϊόν που παρουσιάστηκε στα minimal περίπτερα του ARCHITECT @ WORK, είχε προηγουμένως εγκριθεί από μια τεχνική επιτροπή αρχιτεκτόνων και interior designers.

Αύξηση των επισκεπτών κατά 8%
Τις δυο μέρες που διήρκεσε το event 3.885 επαγγελματίες επισκέφθηκαν τον εκθεσιακό χώρο με την αύξηση του τελικού αριθμού των επισκεπτών να αγγίζει το 8%, συγκριτικά με την προηγούμενη χρονιά. 

Οι επισκέπτες, αποκλειστικά επαγγελματίες, αρχιτέκτονες, διακοσμητές και interior designers εντυπωσιάστηκαν από το πλήθος των επαγγελματιών που επέλεξαν το Architects@Work για να προωθήσουν τη δουλειά τους, με τους σχεδιαστές του event να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό σε ότι αφορά τη διάταξη των περιπτέρων και τον ατμοσφαιρικό φωτισμό που είχαν. 

Εξειδικευμένο κοινό
Οι επισκέπτες του event είναι επαγγελματίες από τους προαναφερθέντες κλάδους, οι οποίοι παρακολούθησαν με ενδιαφέρον τις θεματικές διαλέξεις όπου φέτος είχαν ως κύριο αντικείμενο το φωτισμό. Τομέας που θεωρείται άκρως σημαντικός για την αρχιτεκτονική.

Επιπρόσθετα οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να συζητήσουν εκτενώς με τους επαγγελματίες από τις εταιρείες που συμμετείχαν στο Architects@Work, για project που τους απασχολούν και πιθανές λύσεις γύρω από αυτά. 

Εξίσου σημαντικό όμως για τον επαγγελματία, τόσο τον επισκέπτη, όσο και τον εκθέτη είναι το γεγονός πως μέσα από την εν λόγω πλατφόρμα, προσφέρεται ένα εξαιρετικό πεδίο ανάπτυξης νέων επαγγελματικών επαφών, που αναμφίβολα μπορούν να φανούν χρήσιμες στο απώτερο μέλλον.