Επεκτείνει τη δραστηριότητα της στην Αυστραλία η SCM

Το SCM Group, ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς μηχανημάτων επεξεργασίας ξύλου, καθώς και κατασκευαστής προηγμένων υλικών, ενισχύει την παρουσία του στην αγορά της Αυστραλίας μέσω της συνεργασίας με την εταιρεία Gabbett Machinery.

Η εταιρεία Gabbett Machinery είναι μια από τις κορυφαίες στην Αυστραλία σε ότι έχει να κάνει με την εμπορία, αλλά και τη συντήρηση μηχανημάτων ξύλου, η οποία ενώνεται με το SCM Group, όπου και δημιουργείται το SCM Group Australia. Η ενσωμάτωση θα γίνει εντός του Ιουλίου και είναι απόρροια της άριστης συνεργασίας που είχε το Group με την Gabbett Machinery εδώ και 20 χρόνια.

Αυτή η συνεργασία, ανοίγει τρομερές ευκαιρίες στο SCM Group μιας και του δίνει την δυνατότητα να δραστηριοποιηθεί σε μια εξαιρετικά μεγάλη αγορά, με γραφεία σε πέντε διαφορετικές τοποθεσίες: Σύδνεϋ, Μελβούρνη, Μπρισμπεϊν, Αδελαΐδα και Περθ, έχοντας προσωπικό 55 ατόμων.

Στη μεγάλη έκθεση της Μελβούρνης AWISA, που ανοίγει σήμερα τις πύλες της το Group θα δώσει το παρόν με μερικά από τα καλύτερα μηχανήματα επεξεργασίας ξύλου που διαθέτει.