Εναρξη συνεργασίας της ΓΙΩΤΑΣ Α.Ε. με την φημισμένη εταιρεία ter Hürne

Το όνομα ter Hürne είναι συνώνυμο των εντυπωσιακών δαπέδων υψηλής ποιότητας, για σύνθετους ανθρώπους που τους αρέσει να διεκδικούν και έχουν υψηλές απαιτήσεις.

Αρχή της εταιρείας είναι ότι το δάπεδο αποτελεί βασικό σχεδιαστικό στοιχείο στους χώρους διαβίωσης, όπου οι άνθρωποι μπορούν να βιώσουν την ιδιαιτερότητα και τη μοναδικότητά τους. Αποτελεί, συνεπώς, τη βάση της ζωής με όλη την έννοια της λέξης. Τα προϊόντα της εταιρείας έχουν τόσα διαφορετικά επίπεδα όπως ακριβώς η ζωή του κάθε ανθρώπου, είναι μοναδική και με πολλές ιδιαίτερες πλευρές. Η παράδοση στην δεξιοτεχνική κατεργασία προϊόντων ξύλου επιτρέπει στην εταιρεία να δημιουργεί πρωτοποριακά προϊόντα υψηλής ποιότητας βασισμένα σε τεχνολογίες αιχμής.
 

Σειρά AVATARA

Η μοναδική σειρά AVATARA της ter Hürne είναι ένα υψηλής απόδοσης design-πάτωμα που συνδυάζει έξυπνα την παρθένα έφεση της φύσης με την πρωτοποριακή τεχνολογία. H μοναδικού σχεδιασμού επιφάνειά του έχει την εμφάνιση και την αίσθηση του πραγματικού ξύλου και είναι εξαιρετικά ανθεκτική ταυτόχρονα. 
Δείτε, αισθανθείτε, βιώστε τα πατώματα Avatara. 
Η απτή ζεστασιά και το βάθος της επιφάνειάς του, η μαλακή και ευχάριστη αίσθηση του στο περπάτημα και οι εκπληκτικές φυσικές του design καθιστούν τα Avatara-Floors μοναδικά. Με αυτές τις εξαιρετικές ιδιότητες το Avatara-Floor διαμορφώνει μια νέα γενιά πατωμάτων – τη γενιά του 21ου αιώνα

 

Σειρά LAMINATE

Ο τρόπος που ζούμε είναι ενδεικτικό της προσωπικότητας και της διάθεσής μας.
Τα σπίτια μας δεν είναι απλά επιπλωμένα. Αντανακλούν τη στάση μας στη ζωή, η οποία εκφράζεται εν μέρη και με τις χρωματικές διαθέσεις στον εσωτερικό σχεδιασμό.
Για το λόγο αυτό τα μοναδικά πατώματα laminates χωρίζονται σε πέντε συναισθηματικούς χρωματικούς κόσμους. Καθένα από τα οποία αντανακλά τη δική του διάθεσή:
Τα Nordic, Cheerful, Sensual, Superior και Urban Laminate δάπεδα σχεδιασμένα από ter Hürne βασίζονται σε μια πολύ συγκεκριμένη ιδέα. Από την τέλεια αναπαραγωγή της φύσης σε μια εκφραστική ερμηνεία της ίδιας – ανακαλύπτει, ολοκληρώνει και μορφοποιεί τις μορφές αυτές, που λειτουργούν με επιφάνειες μοναδικής υφής για να δημιουργήσει ένα προϊόν που είναι αυθεντικό, και ασύγκριτο

Σειρά ENGINEERED (ΗΜΙΜΑΣΙΦ)

Οι άνθρωποι με επιθυμίες και οράματα, υποστηρίζουν την ιδιαίτερη προσωπικότητά τους και αυτό εκφράζεται και στον τρόπο με τον οποίο διαμορφώνουν το περιβάλλον τους. 
Η ζωή κάθε μεμονωμένου ανθρώπου είναι χαρακτηριστική και πολύπλευρη, ωστόσο όλοι οι άνθρωποι έχουν ένα κοινό: εμπνέονται και παρακινούνται από τα χρώματα.
Για αυτό το λόγο, τα προϊόντα μας διακρίνονται σε τέσσερις χρωματικές ποικιλίες, κάθε μία από τις οποίες αντικατοπτρίζει ένα διαφορετικό χαρακτήρα: 

Φωτεινό & φυσικό, μπεζ-καφέ & φιλικό, κόκκινο-καφέ & ζεστό ή σκούρο & δυναμικό. 
Μέσα από τη μεγάλη ποικιλία των προϊόντων μας μπορείτε να βρείτε εύκολα και διαισθητικά το δικό σας δάπεδο.
Χάρη στις ικανότητες και το πάθος μας αναδεικνύουμε σε κάθε ξύλινο δάπεδο τη σχέση μας με τη φύση και την αγάπη μας για τη λεπτομέρεια