Ελευθερίου Α.Ε Υψηλή ποιότητα στη σωστή τιμή

Υψηλή ποιότητα στη σωστή τιμή

Η εταιρία Ελευθερίου Α.Ε. αποτελεί μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες Ελληνικές εταιρίες (Οδηγός ICAP 2011 & 2012 “200 Strongest Companies in Greece”) παρουσιάζοντας υψηλούς δείκτες ανάπτυξης

 

Στόχος της παραμένει πάντα η άμεση εξυπηρέτηση των συνεργατών μας μέσα από την προμήθεια πρωτοποριακών προϊόντων με πολύ υψηλή ποιότητα, στην σωστή τιμή που καλύπτουν ένα μεγάλο εύρος εφαρμογών, οικιακών και επαγγελματικών.

 

Πίσω στο 1992 ιδρύεται η εταιρία Ελευθερίου Βασιλική στα Διαβατά Θεσσαλονίκης επί της οδού Εθνικής Αντίστασης 13, πουλώντας βερνίκια και διάφορα υλικά επιπλοποιίας, από ένα μικρό συνοικιακό μαγαζί, σιγά σιγά εξελίσσεται σε ένα  προμηθευτή πολλών εργοστασίων παραγωγής επίπλου .

Το 2004 η εταιρία μετατρέπεται από ατομική σε Α.Ε. με πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο τον Ελευθερίου Ελευθέριο και μπαίνει πιο δυναμικά στις εισαγωγές και στο εμπόριο των υλικών επιπλοποιίας, διευρύνοντας το πελατολόγιο της και τις συνεργασίες της με Ευρωπαϊκά εργοστάσια παραγωγής υλικών επιπλοποιίας.  

Το 2006 μετακομίζει στις νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της 1.500m2, στο 2Ο χλμ. Συμμαχικής Οδού στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.

 Το 2008 η εταιρία στα πλαίσια της ανάπτυξης της επεκτείνει τις εγκαταστάσεις της κατά άλλα 1.500m2 και εισέρχεται δυναμικά στο χώρο της κατασκευής και εμπορίας έτοιμων πορτών αλουμινίου επίπλου καθώς και συρόμενης ντουλάπας με κρύσταλλα βαμμένα και ψηφιακής εκτύπωσης με μία μεγάλη γκάμα προφίλ αλουμινίου και τζαμιών. Χρησιμοποιώντας  τα πλέον σύγχρονα εργαλεία κοπής και τρυπήματος και την αυτοματοποιημένη διαδικασία παραγωγής, υπόσχεται άψογη ποιότητα και άμεσο χρόνο παράδοσης στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές., κάτι που έλειπε από την αγορά και γρήγορα παίρνει την θέση που της αξίζει. Τα προφίλ αλουμινίου που επεξεργάζεται προέρχονται από τις πλέον γνωστές Ευρωπαϊκές εταιρίες παραγωγής προφίλ αλουμινίου, γνωστές για την ποιότητα τους.

Το 2010 η εταιρία δημιουργεί το υποκατάστημα της στην Αθήνα σε μία προσπάθεια να εξυπηρετήσει καλύτερα τους πελάτες της Αθήνας και γενικότερα της Νότιας Ελλάδας. Επίσης παρουσιάζει τη νέα οικονομική σειρά προϊόντων easy life, προσφέροντας χωρίς συμβιβασμούς υψηλής ποιότητας προϊόντα σε χαμηλές τιμές, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για μια «εύκολη ζωή».  

Το 2011 η εταιρία διευρύνει για ακόμη μια φορά τις δραστηριότητες της εισάγοντας pellet στην καινούργια αποθήκη 1.000m2 που διαθέτει.                                             Με γνώμονα  την παροχή Υπηρεσιών Υψηλής ποιότητας, εισάγει και διανέμει προϊόντα από κορυφαίους οίκους του κλάδου της θέρμανσης (EDILKAMIN, Ferroli, Alfa – Plam, του κλιματισμού (Mitsubishi), και των Στερεών καυσίμων (Schweighofer, Ameco, Ecopellets).

Σε ένα κόσμο που συνεχώς αλλάζει το όραμα μας είναι να προσφέρουμε στους συνεργάτες μας, ποιοτικές Ενεργειακές λύσεις που ανταποκρίνονται άψογα στις ανάγκες των πελατών μας.

 

Η στελέχωση της εταιρίας από εξειδικευμένο προσωπικό, εγγυάται την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών της, τόσο πριν, όσο και μετά την πώληση.