Εντυπωσιακή η εφαρμογή Easy Assembly της Blum

H εφαρμογή Easy Assembly αποτελεί το ιδανικό εργαλείο για τους συναρμολογητές, μιας και μέσω αυτής, όλοι όσοι κατασκευάζουν ή συναρμολογούν έπιπλα έχουν μια επιπλέον υποστήριξη.

Αυτή τη φορά, η χείρα βοηθείας έρχεται με την εύχρηστη και ενημερωμένη εφαρμογή EASY ASSEMBLY της Blum, ένα ψηφιακό εργαλείο που σας βοηθάει να συναρμολογήσετε αποτελεσματικά και με ελάχιστη προσπάθεια τα έπιπλά σας. Η πρακτική εφαρμογή συναρμολόγησης της Blum έχει τις απαντήσεις σε όλα σας τα ερωτήματα που αφορούν τη συναρμολόγηση, συμπεριλαμβανομένων όσων έχουν να κάνουν με την ασφαλή εγκατάσταση και την ακριβή ρύθμιση των εξαρτημάτων μας. Με αυτό το εξαιρετικά πρακτικό εργαλείο, έχετε πάντα πρόχειρες και άμεσα διαθέσιμες όλες τις συναφείς με τη συναρμολόγηση πληροφορίες στη φορητή σας συσκευή – online και offline! Εξοικονομεί χρόνο και διασφαλίζει ότι τα έπιπλα σας ανώτερης ποιότητάς συναρμολογούνται σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για downloading τόσο σε smartphone με λειτουργικό Android, όσο και iOS και προσφέρεται δωρεάν!