Δυναμικό παρών της EGGER στην BAU 2015

Δυναμικό παρών της EGGER στην BAU 2015

Η εταιρεία EGGER μετέχει για 7η συνεχή χρονιά στην μεγάλη έκθεση BAU, η οποία διεξάγεται στο Μόναχο από τις 19 έως και τις 24 Ιανουαρίου. Σε ένα μεγάλο εκθεσιακό περίπτερο άνω των 400 τετραγωνικών μέτρων, η οικογενειακή επιχείρηση από την Αυστρία θα παρουσιάσει τα προϊόντα της που αφορούν το δάπεδο, τις ξύλινες κατασκευές, καθώς και τον τομέα της εσωτερικής διακόσμησης και του επίπλου.

Πιο συγκεκριμένα στο περίπτερο της EGGER θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά όλα τα νέα δάπεδα laminate για το 2015-2017, πληθώρα επίπλων καθώς και όλες οι πρώτες ύλες που χρειάζονται οι κατασκευαστές, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στην EGGER να εμφανιστεί ως ο ολοκληρωμένος προμηθευτής για οτιδήποτε χρειάζεται ο σύγχρονος επαγγελματίας.

«Η συγκεκριμένη έκθεση της BAU μας δίνει την δυνατότητα να δείξουμε όλες τις αρετές μας απέναντι στον σύγχρονο κατασκευαστή, παρουσιάζοντας του την ευρεία γκάμα προϊόντων μας, αλλά και τις μεγάλες δυνατότητες σχεδιασμού που διαθέτουμε ως εταιρεία», ανέφερε ο Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing της EGGER, Ulrich Bühler.

 

Δυναμική συμμετοχή και στο Forum Α4

Πέρα της εκθέσεως, η EGGER θα συμμετάσχει και στο Forum A4 με θέμα «Προοπτικές».  Για το συγκεκριμένο θέμα κύριος ομιλητής θα είναι ο κ. Carsten Ritterbach, Διευθυντής Marketing της εταιρείας με κύριο περιεχόμενο της παρουσίασής του «Νέες διαστάσεις στις ξύλινες κατασκευές – Ποιότητα και Ασφάλεια». Δεύτερος ομιλητής θα είναι ο κ. Lennart Wiechell, ανώτατο στέλεχος της εταιρείας με θέμα «Τα ευέλικτα υλικά στις ξύλινες κατασκευές».

 

Ποια είναι η EGGER;

Η EGGER, είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1961 στην Αυστρία, όπου τώρα απασχολεί 7.200 εργαζομένους, στα 17 εργοστάσια που διαθέτει σε όλη την Ευρώπη. Η εν λόγω εταιρεία παράγει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων με βάση το ξύλο (μελαμίνη, OSB και MDF), με τον κύκλο εργασιών της για το οικονομικό έτος 2013 – 2014 να ανέρχεται σε 2,22 δισεκατομμύρια ευρώ.