Τεράστια η ποικιλία προϊόντων της ΒΑΓΝΕΡ στην Medwood!

Η ΒΑΓΝΕΡ ΜΕΠΕ δραστηριοποιείται για πάνω από 50 χρόνια στον τομέα των υλικών επιπλοποιίας, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει εισέλθει δυναμικά στον τομέα της εσωτερικής διακόσμησης και φωτισμού.

Η εταιρεία λειτουργεί σαν αποκλειστικός αντιπρόσωπος οίκων του εξωτερικού για την Ελλάδα και έχει επεκτείνει τις δραστηριότητές στην Κύπρο και τα Βαλκάνια. Ας δούμε ανά εταιρεία τι θα μας παρουσιάσει!

AGOFORM
Μία κουζίνα – Ένα
design
Η κουζίνα είναι πολλά περισσότερα από ένας χώρος εργασίας και στην AGOFORM προκειμένου να ενοποιήσουν την αισθητική και να δώσουν έναν ομοιόμορφο συνδυασμό μέσα στα ντουλάπια της κουζίνας, δημιούργησαν τα design KRISTALL και GLOBE! Τα συγκεκριμένα σχέδια εφαρμόζονται στο σύνολο των προϊόντων από τον αντιολισθητικό πάτο μέχρι και την κοντυλοθήκη, δένοντας αρμονικά όλα τα προϊόντα μαζί. Το σχέδιο KRISTALL πάνω στην επιφάνεια των προϊόντων επιτυγχάνει νέες δυνατότητες, καθώς ταιριάζει έναν αντιολισθητικό πάτο με υψηλή αντιολισθητικότητα και μια κουταλοθήκη με σκληρή επιφάνεια που προστατεύει από τα γδαρσίματα. Ο νέος σχεδιασμός στην επιφάνεια επιτρέπει τον απρόσκοπτο καθαρισμό τους σε κάθε περίπτωση, εξασφαλίζοντας την λειτουργικότητα παράλληλα με το design. To σχέδιο GLOBE είναι η καλύτερη «συνταγή» για μια κουζίνα υψηλών προδιαγραφών.

CADRE II
H κουταλοθήκη CADRE είναι μοναδική στο είδος της. Σαν ένα πασπαρτού, η κουταλοθήκη πλαισιώνει ένα πλαστικό προφίλ που λειτουργεί σαν κάδρο και με τα περιμετρικά της φτερά έρχεται και κάθεται ακριβώς μέσα σε κάθε τύπο συρταριού. Η χρήση της επιφάνειας GLOBE δίνει μια πρόσθετη αίγλη στο προϊόν και εξασφαλίζει προστιθέμενη αξία στην κουζίνα, ενώ το πλαστικό προφίλ σε 3 χρωματισμούς Inox, Χαλκός και Δρυς την προσαρμόζει στην επιθυμία του πελάτη.

AGO-Drain
Στο θέμα «οργάνωση κουζίνας» το AGO-Drain είναι ο πρωταθλητής. Είναι ο ιδανικός σύντροφος του νεροχύτη σας, με την δυνατότητα να τοποθετείται σφουγγαράκια, μαχαίρια, και υπολείμματα από τον καθαρισμό φρούτων και λαχανικών. Το σετ αποτελείται από 2 τεμάχια με την δυνατότητα το ένα να στραγγίζει μέσα στο άλλο. Ταιριάζει σε νεροχύτες με άνοιγμα 40-44 εκ. και είναι ο απαραίτητος βοηθός στην κουζίνα σας.

Αυτοκόλλητα προφίλ «Alu Tape»
Οι αυτοκόλλητες λωρίδες “ALU TAPE” (διαθέσιμες σε βέργες ή ρολλά) έρχονται με μια δυνατή αυτοκόλλητη ταινία και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε κάθε συμπαγή επιφάνεια εσωτερικού χώρου, όπως ξύλο, πλακάκι, ατσάλι, μάρμαρο, κρύσταλλο, καθρέπτη και ακρυλικό πάνελ. Είναι διαθέσιμα σε ποικιλία χρωμάτων και μεγεθών στο πλάτος, ενώ το μικρό πάχος, μόλις 0,5 χιλιοστά, επιτρέπει την εφαρμογή τους χωρίς την ανάγκη δημιουργίας γκινησιάς, δημιουργώντας ατελείωτα σχέδια σε μικρές ή μεγάλες επιφάνειες.

Προφίλ LED “Windlight”
Μια πρωτοποριακή λύση φωτισμού LED  που έχει ένα διάτρητο κάλυμμα αλουμινίου. Το ιδιαίτερο σχέδιο στο κάλυμμα που έχει αυτό το προφίλ, δεν συμβάλει απλά στην διάχυση του φωτός, αλλά δημιουργεί ένα μοναδικό εφέ που ξεχωρίζει από τα συνήθη προφίλ της αγοράς και τα αντιαισθητικά πλαστικά καλύμματα της αγοράς. Πιο σημαντικό από όλα, το προφίλ «WINDLIGHT» δίνει πραγματικά δημιουργικές επιλογές στους σχεδιαστές εσωτερικού χώρου. Είναι διαθέσιμο σε βέργες μαζί με όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ, ενώ μπορεί να κοπεί και να συναρμολογηθεί στην επιθυμητή διάσταση.

Καλύμματα πλαϊνού συρταριού
Μία έξυπνη λύση για να συνδυάσετε και να εναρμονίσετε τα διάφορα στοιχεία της κουζίνας και του σαλονιού, με την δυνατότητα να δώσετε «νέο αέρα» στον χώρο σας. Τα καλύμματα της FBS κατασκευάζονται από ανωδιωμένο αλουμίνιο υψηλών προδιαγραφών και ταιριάζουν σε όλες τις μάρκες των γνωστών συρταριών της αγοράς. Υπάρχουν επιλογές για όλα τα ύψη συρταριών σε ποικιλία χρωματισμών και σχεδίων. Η απλή και εύκολη εφαρμογή του με μία κίνηση κάνει την εγκατάσταση υπόθεση δευτερολέπτων.

FORMA E FUNZIONE
Η Forma e Funzione είναι ένας Ιταλός κατασκευαστής συστημάτων φωτισμού, με εφαρμογή στα έπιπλα, στα καταστήματα και την εσωτερική διακόσμηση. Συνδυάζοντας με αποτελεσματικότητα το design (Forma) με την λειτουργικότητα (FUNZIONE), μια δυναμική ομάδα από ειδικούς, σχεδιάζει και αναπτύσσει προϊόντα, συστήματα και ιδέες που διακρίνονται πάντα από πρωτοπορία, ευελιξία, ευκολία στην συναρμολόγηση, χαμηλή κατανάλωση και είναι κατάλληλα για μια πληθώρα εφαρμογών.

IVO: Λειτουργικός φωτισμός
Το φωτιστικό IVO είναι ένα εύκαμπτο προφίλ σιλικόνης. Για την εγκατάσταση, αρκεί να τοποθετήσουμε το προφίλ με ελαφριά πίεση μέσα στην γκινησία, χωρίς την χρήση κόλλας ή συγκολλητικών.

KOS: Με ρυθμιζόμενη και κατευθυνόμενη δέσμη φωτός
Το Kos έφερε την επανάσταση στο φωτισμό του πάγκου κουζίνας, δίνοντας την δυνατότητα να κατευθύνουμε την δέσμη του φωτός όπου θέλουμε πάνω στον πάγκο της κουζίνας, ανάλογα με τις ανάγκες μας. Η ρύθμιση της δέσμης του φωτός γίνεται πολύ απλά προσαρμόζοντας το ενσωματωμένο κάλυμμα στην ανοιχτή ή κλειστή θέση, επιτυγχάνοντας είτε την μέγιστη απόδοση φωτισμού πάνω στον πάγκο ή ενναλακτικά την δημιουργία ατμόσφαιρας μέσω κρυφού φωτισμού.

ERA: Το φωτιστικό που δένει σε πλήρη αρμονία με το έπιπλο
Η Forma e Funzione παρουσιάζει το ERA, την εξέλιξη στα φωτιστικά επίπλων. Χάρη στις πολύ μικρές του διαστάσεις, το ERA ενσωματώνεται τέλεια πάνω στην επιφάνεια που θα τοποθετηθεί και παράλληλα, όταν είναι κλειστό, εξαφανίζεται ουσιαστικά από το οπτικό πεδίο του χρήστη, χάρη στο φιμέ κάλυμμα που διαθέτει. Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του, το κάνουν πλέον μέρος του επίπλου και όχι απλά ένα αξεσουάρ αυτού.

MANART: Πόδια τραπεζιών
Ο οίκος MANART είναι ένας Ιταλός κατασκευαστής σε αξεσουάρ κουζίνας – Ντουλάπας, με έμφαση στα πόδια τραπεζιών. Μέσα στην γκάμα του εργοστασίου θα βρείτε μοναδικά σχέδια σε πόδια τραπεζιών.

Titus T-Type: Ο πιο αποτελεσματικός μεντεσές για μεγάλα ερμάρια
Η εστίαση στις ανοιχτές ιδέες μέσα στο σπίτι, οδηγεί σε έναν καθαρό και εργονομικό σχεδιασμό κουζίνας, με έμφαση τη λειτουργικότητα και τη διαχείριση του χώρου της κουζίνας, έχοντας σαν γνώμονα όσο ποτέ άλλοτε την μείωση του χρόνου εγκατάστασης στα μεγάλα ερμάρια. Oι μεντεσέδες τύπου T-Τype της Titus παρουσιάζονται ως η καλύτερη λύση της αγοράς για ευκολία στην τοποθέτηση όπου έχουμε 3 ή περισσότερους μεντεσέδες ανά πόρτα. Με το πρωτοποριακό αυτόματο σύστημα κουμπώματος 3 κατευθύνσεων «3 Way snap-on» πάνω στο τακάκι, η τοποθέτηση των μεντεσέδων πάνω στην πόρτα δεν ήταν ποτέ τόσο γρήγορη και εύκολη,  μειώνοντας σημαντικά τον χρόνο που απαιτείται για τη συναρμολόγηση μιας κουζίνας.

Titus Quickfit TL5 “Full Metal Jacket”: Πύρος με μεταλλικό σώμα για τρύπα 5mm
Το 2019, ο Όμιλος Titus έλαβε χρυσό βραβείο για το καλύτερο προϊόν καινοτομίας Quickfit TL5 από το Επιμελητήριο του εμπορίου και της βιομηχανίας της Σλοβενίας σε ένα ανταγωνισμό για κορυφαίες καινοτομίες σε εθνικό επίπεδο που αντιπροσωπεύει την υψηλότερη εθνική αναγνώριση καινοτόμων επιτευγμάτων. O πύρος Titus Quickfit TL5 ‘Full Metal Jacket’ διαθέτει εξαιρετική αντοχή στην έλξη και παρέχει βέλτιστη δύναμη και απόδοση σε μοριοσανίδες, MDF και μασίφ ξυλεία. Το επεκτεινόμενο χαλύβδινο χιτώνιο εξασφαλίζει αξιόπιστη εμπλοκή σε πάνελ με στάνταρ τρύπες διαμέτρου 5mm. Η τεχνολογία επέκτασης Quickfit μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ευρεία κλίμακα εφαρμογών επίπλων, ενώ η λειτουργία αυτόματης ρύθμισης παρέχει ± 1 mm ανοχή στις ανακρίβειες τρυπήματος εξασφαλίζοντας πάντα σταθερή και ισχυρή σύνδεση.