Η Carve στην 8η Medwood: Σταθερή αξία στις ξύλινες πόρτες επίπλων κουζίνας!

H εταιρεία «Αφοι Κοντογεώργου ΟΕ» ιδρύθηκε το 1976 από τον Κωνσταντίνο και Βασίλη Κοντογεώργο. Το αρχικό αντικείμενο δραστηριότητας ήταν γενικές ξυλουργικές εργασίες με εξειδίκευση σε έργα υψηλής προστιθέμενης αξίας και απαιτητικού σχεδιασμού.

Το 1998 η εταιρία εξειδικεύτηκε στην παραγωγή ξύλινων πορτών επίπλων κουζίνας και ντουλάπας. Η συνεχής ανοδική πορεία που ακολούθησε τα επόμενα χρόνια, επέτρεψε το 2001 να μεταφέρει την παραγωγική της δραστηριότητα σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στον Αυλώνα Αττικής και να εκσυγχρονίσει τον μηχανολογικό εξοπλισμό. Η μετεγκατάσταση της γραμμής παραγωγής, επέτρεψε να προχωρήσει στην παραγωγή νέων προϊόντων, όπως τα πορτάκια κουζίνας και ντουλάπας από μελαμίνη ή βακελίτη, οι πάγκοι εργασίας και τα ολοκληρωμένα συστήματα κουζίνας.

Τέλος, το 2011 πραγματοποιήθηκε η αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος με την απόκτηση της εταιρίας από την οικογένεια του Κωνσταντίνου Κοντογεώργου και την συνταξιοδότηση των παλαιότερων μελών.

Το όραμα της εταιρείας!
Όραμά της είναι να καταστεί ως ο «ολοκληρωμένος συνεργάτης» για τους πελάτες της στον τομέα των ημιέτοιμων προϊόντων ξύλου, παρέχοντας καινοτομικά & υψηλής ποιότητας προϊόντα, τα οποία θα προσαρμόζονται στις ανάγκες των πελατών της και θα προσφέρονται με χαμηλό «συνολικό κόστος».

Το λογότυπο της!
Στο λογότυπο της εταιρείας αναγράφεται η λέξη “carve”, η οποία μεταφραζόμενη σημαίνει κόβω, λυγίζω, διαμορφώνω και στην ουσία ορίζει την επιθυμία μας να φτιάχνουμε προϊόντα χρησιμοποιώντας την τεχνική του ξύλου που έιναι χρήσιμα, αξιόπιστα και όμορφα αισθητικά.

Το μήνυμά της, «Δείτε το συνολικά»
Με τη φράση «Δείτε το συνολικά» η εταιρεία επιθυμεί να επικοινωνήσει τη νοοτροπία της για συνολική αξιολόγηση ενός προϊόντος. Η αξία ή το κόστος ενός προϊόντος για την Carve δεν είναι μόνο θέμα «κόστους αγοράς», αλλά μια γενικότερη αξιολόγηση που συνυπολογίζει την ποιότητα του προϊόντος, τον τρόπο διάθεσής του, τις υπηρεσίες εξυπηρέτησης και την τιμή κτήσης.

CARVE ΑΦΟΙ ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΟΥ Ο.Ε.
Κεφαλληνίας 28, Ηλιούπολη, 16342
Τηλ: 210 9911026
Fax: 210 9930885

Εργοστάσιο: ΒΙ. ΠΑ. Αυλώνα, Θέση Τσούμπα-Ντρίτσα
Τηλ.: 22950 29946
Fax.: 22950 29947
e-mail: carve@otenet.gr
www.carve.gr