Νέα συνεργασία της IFS με την κορυφαία εταιρία βερνικιών και λαδιών LOBA

Η εταιρεία Innovative Floor Systems PS (IFS) δραστηριοποιείται στο χώρο της εισαγωγής και διανομής υλικών για δάπεδα. Με παρακαταθήκη την πολυετή πείρα και τεχνογνωσία στα προϊόντα δαπέδου, η επιλογή των υλικών είναι βασισμένη στην υψηλή ποιότητα και απόδοση. Τώρα, ανακοινώνει έναρξη της συνεργασίας με την κορυφαία εταιρία βερνικιών και λαδιών στην παγκόσμια αγορά.

Η IFS αναλαμβάνει την εισαγωγή και διανομή των προϊόντων της LOBA  στην Ελληνική καθώς και στην Κυπριακή αγορά, παράλληλα με την τεχνική υποστήριξη τους.

Λαμβάνοντας υπόψη την μέχρι σήμερα θετική πορεία της εταιρείας, την γρήγορη ανερχόμενη εξέλιξη και εδραίωση στην αγορά, ευελπιστεί ότι τάχιστα η συνεργασία με την LOBA θα είναι αποκλειστικής συνεργασίας.

Η IFS δηλώνει απολύτως έτοιμη και παρέχει πλέον όλα τα πλεονεκτήματα που μπορεί κάποιος να αποκομίσει από την συνεργασία των δύο εταιριών  WAKOL και LOBA καθώς και την πιστοποίηση των συστημάτων που παρέχουν οι δυο εταιρίες μέσω του Connected Systems.

Συστήματα που επιτρέπουν στα συγκολλητικά υλικά να συνεργάζονται με τα υλικά επικάλυψης (βερνίκια, λάδια) χωρίς να υπάρχουν προβλήματα (μεταπήδηση πλαστικοποιητών κλπ).

Η παροχή όλων των υλικών που απαιτούνται για την τοποθέτηση, φροντίδα και συντήρηση, κάθε είδους δαπέδου (και όχι μόνο) καθώς και η τεχνική υποστήριξη στο έργο, είναι οι δυο βασικοί πυλώνες που στηρίζεται η IFS.

Προγραμματισμένος κύκλος σεμιναρίων εκμάθησης των υλικών, καθώς και έκτακτοι κύκλοι σεμιναρίων σε τοπικό επίπεδο και στο κατάστημα του πελάτη θα ακολουθήσουν, όταν αυτό καταστεί δυνατό και επιτρεπτό.

Innovative Floor Systems
Λεωνίδου 1, 144 52 Μεταμόρφωση
Τηλ .: 210 2856170
e-mail : sales@ifloors.gr
web.   : www.ifloors.gr