Νέα έκθεση Parkellas στον Άγιο Δημήτριο

Η νέα έκθεση Parkellas στον Άγιο Δημήτριο, Λεωφόρος Βουλιαγμένης 252, άνοιξε τις πόρτες της και καλωσορίζει τους επισκέπτες της για να τους προσφέρει λύσεις δαπέδων που θα βελτιώσουν το βιωτικό τους επίπεδο δίνοντας το χαρακτήρα που αναζητούν στο χώρο τους.

Η νέα έκθεση ανταποκρίνεται στα ήδη υψηλά στάνταρ που έχει θέσει η εταιρεία, χωρίς να ξεχνάει τους τεχνίτες του ξύλου, προσφέροντάς τους υψηλής ποιότητας υλικά για την τοποθέτηση δαπέδων.

Στη νέα έκθεση οι επισκέπτες θα βρουν δάπεδα υψηλών προδιαγραφών καθώς και εξειδικευμένο προσωπικό που θα τους καθοδηγήσει στη σωστή επιλογή που ταιριάζει στο στιλ και τις απαιτήσεις τους. Οι άνθρωποι της Parkellas ανεξαρτήτου θέσης, ενημερώνονται και εκπαιδεύονται συνεχώς ώστε να παρέχουν πάντα state of the art υπηρεσίες.

Σχετικά με την Parkellas

Η σχέση της εταιρίας  με το ξύλο ξεκινάει περίπου τις αρχές του 1900 στο μικρό ξυλουργικό εργαστήρι του  Δήμου Χαραλαμπόπουλου, παππού των σημερινών ιδιοκτητών. Αρκετές δεκαετίες μετά, το 1974 δημιουργείται  η πρώτη μονάδα επεξεργασίας ξύλινων δαπέδων της οικογένειας στην Τρίπολη Αρκαδίας. Από τότε η Parkellas επεκτάθηκε σημαντικά και σήμερα αριθμεί 4 εκθέσεις, εκ των οποίων 2 βρίσκονται στην Αθήνα 1 στην Τρίπολη και 1 στην Κόρινθο παράλληλα με 2 εργοστάσια σε Κόρινθο και Αθήνα.

Με βασικούς πυλώνες την  ποιότητα και την συνεχή  ικανοποίηση των πελατών της, η εταιρία δεν σταματάει να εξελίσσεται και να δημιουργεί καινοτόμα προϊόντα μέσα στα χρόνια, να συνεργάζεται με κορυφαίους οίκους του εξωτερικού και να βελτιώνει συνεχώς τις εγκαταστάσεις της και τις παρεχόμενες υπηρεσίες της .