Παρουσίαση των προϊόντων της κεραμουργίας ΚΕΒΕ σε συνεργασία με την επιχείρηση «ΞΥΛΕΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ».

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης «ΞΥΛΕΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ» στους Σοφάδες η παρουσίαση των προϊόντων της «ΚΕΡΑΜΟΥΡΓΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ».

Στην εκδήλωση η «ΚΕΡΑΜΟΥΡΓΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ» (ΚΕ.Β.Ε. ΑΕ) παρουσίασε τα νέα υψηλής ποιότητας προϊόντα της, που αφορούν τον βιοκλιματικό σχεδιασμό και τις καθαρές τεχνολογίες δόμησης.
Η ΚΕ.Β.Ε. είναι η πρώτη που παρουσιάζει στην Ελληνική αγορά δομικά προϊόντα, που πραγματικά προσφέρουν μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας και οικονομία.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τη δόμηση με orthoblock και τα νέα κεραμίδια, καθώς και όλα τα εξαρτήματα στέγης.
Συμμετείχαν μηχανικοί και κατασκευαστές, οι οποίοι στο τέλος της παρουσίασης είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους τεχνικούς της εταιρίας και να ανταλλάξουν γνώμες και απόψεις. Ακολούθησε μικρή δεξίωση.

Τα προϊόντα της ΚΕ.Β.Ε. θα τα βρείτε στην επιχείρηση ΞΥΛΕΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, η οποία εκτός από αυτά εισάγει ξυλεία από την Ευρώπη, με έμφαση τη στέγη και την οικοδομή γενικότερα. Επίσης εμπορεύεται και όλα τα προϊόντα που έχουν να κάνουν με το ευρύτερο τομέα της οικοδομής, καλούπια, γυψοσανίδες, τσιμεντοσανίδες, μεμβράνες, χρώματα κλπ. Στη γκάμα της προσέθεσε πλέον και προϊόντα για θέρμανση με πέλλετ, μπρικέτες, σόμπες και λέβητες πέλλετ.

Η φιλοσοφία της επιχείρησης που αποτελεί την συνταγή της επιτυχίας είναι:
• Η συνεχής έρευνα για καινούργια, ποιοτικά και καινοτόμα προϊόντα. Κάθε χρόνο τα στελέχη της επιχείρηση επισκέπτονται τις μεγαλύτερες και πιο εξειδικευμένες εκθέσεις σε όλη την Ευρώπη.
• Η πολύχρονη συνεργασία με τους μεγαλύτερους και καταξιωμένους στον τομέα τους, οίκους του εξωτερικού.
• Η άμεση κάλυψη των αναγκών του πελάτη με μόνιμο και συνεχές απόθεμα εμπορευμάτων.
• Η άμεση εξυπηρέτηση και αποστολή των εμπορευμάτων σε όλη την Ελλάδα με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

                     ΞΥΛΕΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ – 106 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ