Παραγγελίες 5 εκατ. ευρώ στην Intemob για το Biesse Group

Μόνο ως εξαιρετικά μπορούν να χαρακτηριστούν τα αποτελέσματα για το Group Biesse, μιας και κατά τη διάρκεια της έκθεσης Intermob, δέχτηκε παραγγελίες της τάξεως των 5 εκατομμυρίων ευρώ.

Η προσήλωση και η συνεχής συμμετοχή της εταιρείας Biesse στην Τούρκικη αγορά, αποδίδει καρπούς. Κάτι που ήταν οφθαλμοφανές κατά τη διάρκεια της έκθεσης, μιας και το περίπτερο της Biesse είχε κατακλυστεί από πλήθος κόσμου. Συνολικά οι παραγγελίες της εταιρείες τις ημέρες της έκθεσης έφτασαν το ποσό των 5 εκατομμυρίων ευρώ. Η Biesse Τουρκίας, παρά τις όποιες δυσκολίες, λόγω πολιτικών κι οικονομικών αναταραχών κατάφερε να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού και των πελατών της.

Η Biesse ήταν η μοναδική θυγατρική εταιρεία του κλάδου της περιοχής, η οποία στην έκθεση παρουσίασε την πλήρη γκάμα των προϊόντων της προσφέροντας πολλές κι αξιόπιστες λύσεις για κάθε τομέα επεξεργασίας ξύλου. Μάλιστα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, οι ειδικοί της εταιρείας, έκαναν live επίδειξη του επαναστατικού προγράμματος της Biesse, του bSuite, το οποίο ολοκληρώνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη σύνδεση μεταξύ hardware και software.