Όλα έτοιμα για την 8η SICAM

Το ιδανικό περιβάλλον για τους επαγγελματίες του κλάδου ξύλου και επίπλου αποτελεί η SICAM 2016, η οποία θα ανοίξει τις πύλες της στις 18 Οκτωβρίου, με 560 εκθέτες να δίνουν το παρόν.

Η SICAM ανέκαθεν ήταν ένα ιδανικό περιβάλλον στο οποίο οι επιχειρηματίες μπορούν με τρομερή άνεση να «δικτυωθούν» μεταξύ τους, με απώτερο σκοπό την απόκτηση ακόμα μεγαλύτερης τεχνογνωσίας στο χώρο. Χρόνια τώρα, μεγάλες εταιρείες του κλάδου δηλώνουν μόνιμα το παρόν στην έκθεση SICAM.

Και στη φετινή έκθεση, θα παρουσιαστούν νέα προϊόντα, καθώς και νέα, καινοτόμα project τα οποία βρίσκονται υπό εξέλιξη. Η SICAM θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό χώρο του Pordenone, σημείο το οποίο διευκολύνει κατά πολύ τους επισκέπτες, μιας και συνδέεται με τα μέσα μαζικής μεταφοράς από το κέντρο της πόλης, ενώ απέχει μόλις 800 μέτρα από το σιδηροδρομικό σταθμό. Το ΕΠΙΠΛΕΟΝ για ακόμα μια χρονιά θα είναι εκεί, δίνοντας το παρόν ενημερώνοντας τους επισκέπτες για τη Διεθνή Έκθεση MEDWOOD, αλλά και για όλα τα τεκταινόμενα της ελληνικής αγοράς.

Για περισσότερες πληροφορίες απλά κλικάρετε ΕΔΩ.