Μεσογειακή Α.Ε Ακρογωνιαίος λίθος στην εισαγωγή ξυλείας

Ακρογωνιαίος λίθος στην εισαγωγή ξυλείας

Η Μεσογειακή Α.Ε. ιδρύθηκε το 1996 με σκοπό την επέκταση της εταιρίας Παπουλίδης Χρήστος ΟΕ στο χώρο των εισαγωγών ξυλείας και βιομηχανικών προιόντων.

 

Μέσα σε αυτά τα χρόνια που μεσολάβησαν η Μεσογειακή Α.Ε. έχει καταφέρει να είναι από τις μεγαλύτερες εμπορικές και εισαγωγικές εταιρίες της Β. Ελλάδος. Στόχος των ιθυνόντων της εταιρείας είναι η καλύτερη δυνατή και τάχιστη εξυπηρέτηση των πελατών της, δίνοντας παράλληλα λύσεις σε οποιαδήποτε ανάγκη μπορεί να παρουσιαστεί στους πελάτες της, ενώ προβαίνει στην εγκατάσταση κοπτικών και συγκολλητικών μηχανημάτων (συμπεριλαμβανομένου συγκόλλησης με πολυουρεθάνη) η οποία θα ολοκληρωθεί έως το τέλος του 2015.

Άρτια καταρτισμένο προσωπικό

Για να δουλεύει μια εταιρεία αψεγάδιαστα πρέπει να διαθέτει προσωπικό το οποίο θα είναι άρτια καταρτισμένο και εκπαιδευμένο. Πάνω σε αυτό το τομέα έχει επενδύσει η Μεσογειακή Α.Ε., μιας και απασχολεί 18 άτομα άρτια καταρτισμένα γύρω από το χώρο της ξυλείας με την εκπαίδευση τους να μην σταματάει ποτέ. Για την γρήγορη και ασφαλή μεταφορά των προϊόντων υπάρχουν 4 φορτηγά, με την εταιρεία να προσφέρει τη δυνατότητα αποστολής σε κάθε γωνιά της Ελλάδος, σε συνεργασία με αξιόπιστες μεταφορικές εταιρίες.

 

Διευρυμένο δίκτυο πωλήσεων

Το δίκτυο πωλήσεων της Μεσογειακής Α.Ε. απλώνεται σε όλη την Ελλάδα, αλλά και τα Βαλκάνια, καλύπτοντας αγοραστικές ανάγκες από τον Έβρο έως και την Κρήτη, ενώ καλύπτει και όλα τα Ελληνικά νησιά. Πέρα όμως από το εγχώριο εμπόριο, η Μεσογειακή Α.Ε. έχει έντονη εξαγωγική δραστηριότητα, μιας και πέρα από τις αγορές ξυλείας των Βαλκανίων δραστηριοποιείται και σε αυτές της Κύπρου.

 

Πλήρης γκάμα προϊόντων

Η Μεσογειακή Α.Ε. διαθέτει μια τρομερά μεγάλη γκάμα προϊόντων, καλύπτοντας έτσι κάθε ανάγκη του αγοραστικού της κοινού. Έτσι λοιπόν προσφέρει MDF, τόσο γυμνά, όσο επενδεδυμένα, ενώ υπάρχει και μεγάλη γκάμα σε μελαμίνες εισαγωγής. Μεγάλη είναι όμως και η συλλογή από χρώματα της  Kastamonu Bulgaria, σε ανάγλυφα, γυαλιστερά αλλά και κλασικά χρώματα σε όλα τα πάχη και διαστάσεις. Επιπλέον υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε πάγκους, όπως και σε κόντρα πλακέ εισαγωγής πολλών τύπων όπως: Λεύκινα, Sapelli, πεύκο Elliotis, οkoume Γαλλίας, σημύδα, ευλύγιστα, με φιλμ, καθώς και ayouz, ενώ υπάρχουν και λακαριστά MDF.

Η τεράστια αποθήκη της Μεσογειακής Α.Ε. διαθέτει πριστή ξυλεία απ όλο τον κόσμο, όπως τροπικά (Niagon, Iroko, Merandi, Dabema, Tatajuba, Sipo) Αμερικής (λευκό και κόκκινο δρυς, δεσποτάκι, Pitch Pine, Poplar καιWalnut) αλλά και Ευρώπης (Δρυς ΑΑΑ, Δρυς Rustic, οξύα, φλαμούρι, δεσποτάκ, καρυδιά, λεύκα, έλατο, πεύκο καθώς και πατώματα και Deck).